Nejlepší marokánky
Recept ještě nebyl hodnocenNenechte se zmást výčtem ingrediencí. Pár základních, kvalitních surovin vám stačí, abyste vykouzlili fantastické marokánky, které doplní váš výběr vánočního cukroví.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 35,00 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 15,00 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
Nenechte se zmást výčtem ingrediencí. Pár základních, kvalitních surovin vám stačí, abyste vykouzlili fantastické marokánky, které doplní váš výběr vánočního cukroví.…
Pařížské rohlíčky jsou vánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečním stole. Spojení lehoučkého ořechového těsta, poctivého krému a lahodné čokolády vytváří…
Zpříjemněte si adventní čas typickým vánočním cukrovím – plněnými ořechy. Ořechové cukroví naplněné máslovým krémem ze zkaramelizovaného Salka namočíte do čokoládové…
Štafetky jsou velmi snadné a dokonalé retro řezy, které možná mají svou největší slávu za sebou, ale přesto neupadly v zapomnění. Kombinace bílkového ořechového korpusu…
Perník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Pokud rádi zkoušíte nové věci a chcete vyzkoušet nový druh vánočního cukroví, pak je pro vás tento recept jako stvořený. Výborná a originální kolečka s náplní, ve které…
Křehké máslové košíčky, zkaramelizované Salko, čokoláda a mandle – to jsou výborné karamelové košíčky, které se hodí nejen na vánoční stůl. Připravit si je můžete…
Maličké dortíčky spojené máslovým ořechovým krémem, lehce vonícím rumem, patří k velmi oblíbenému vánočnímu cukroví. Polévané čokoládovou polevou, ozdobené půlkou…
Išelské dortíčky nejsou sice nejsnadnější, co se výroby týče, ale zaručeně patří mezi nejoblíbenější vánoční cukroví. Kakaové těsto s oříšky, výborný máslový krém,…
Bílkový chlebíček je ideální pro zpracování bílků zbylých po vánočním pečení. Tento plný kandovaného ovoce, mandlí a čokolády. Základem úspěchu je dokonale vyšlehaný,…
Skvělých receptů na vánoční cukroví není nikdy dost. Přidejte si mezi své oblíbené i tento. Výborné ořechovo-kávové těsto a lahodný kávový krém, to je přímo potěšení pro…
Výroba nepečeného cukroví přichází na řadu pár dní před Vánoci. K odležení stačí velmi krátká doba a některé druhy se mohou konzumovat ihned, jako například trubičky z…
Vánoce se rychle blíží, a proto je načase oprášit recepty na cukroví. Jedním z tradičních receptů našich babiček jsou polomáčené banánky z pudinkového těsta. Slepují se…
Biskupský chlebíček je zřejmě nejpopulárnější moučník z rodiny chlebíčků. Dříve se hojně prodávaly, dnes už si je hravě upečeme doma. Receptů najdete na internetu…
Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a mají zcela specifickou chuť. Krásně odleželé jsou svěží a voní rumem. Připravte si s námi ty poctivé…
Osvědčený recept na vosí hnízda, jehož hlavní surovinou jsou čokoládové tyčinky Margot. Připravte si vosí hnízda, po kterých se jen zapráší a možná budete nuceni mezi…
Strojkové cukroví je velmi oblíbené jak na Vánoce, tak při jiných slavnostnějších příležitostech. Z těsta můžete vykouzlit spoustu tvarů a druhů cukroví a dozdobit ho…
Přestože v dnešní době existuje opravdu mnoho druhů cukroví, ověřené recepty našich babiček nic nepřekoná. Například toto pudinkové cukroví, které se nemusí dělat…
Kdo by neznal štafetky? Tenké pláty lehkého bílkového těsta, promazané kávovým krémem, nakrájené na řezy a nakonec máčené v čokoládové polevě. Nejlepší jsou dobře…
Blíží se čas vánoční a s ním i pečení cukroví. Držíte se tradičních receptů nebo spíše hledáte něco nového? My pro vás máme osvědčený a chutný recept na mocca oválky,…
Kokosky patří k těm druhům cukroví, na které si vytváříme celoživotní závislost už od útlého dětství. Zkuste jednou zapomenout na kokosky klasické a připravte si s námi…
Pokud vám zbylo pár bílků a přemýšlíte, jak je zužitkovat, doporučujeme vyzkoušet následující recept. Bílkový chlebíček je klasika, která nikdy neomrzí. Najdete v něm…
Foukané rohlíčky pekly už naše babičky, protože moc dobře věděly, že udělají na vánočním stole nemalou službu. Ořechové těsto, které se vám rozplyne na jazyku je…
Neuvěřitelně rychlá a jednoduchá dobrota z oblíbené lískoořechové pomazánky. Stačí vyšlehat Nutellu s máslem, nastříkat na dětské piškoty, namočit do čokoládové polevy a…