Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta HRK HRK

Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich ani kousíček. Když budete postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíte dezert, který je lehounký jako pírko a lahodí oku i chuťovým buňkám.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 08:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 326 kJ / 2 946 kcal
Bílkoviny67,36 g
Tuky20,12 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol518 mg
Sodík209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy616,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Panova

22. 8. 2020 13:48

Tak tuto buchtu jsem pekla už několikrát...super....jednoduchá na přípravu....a přidala jsem i fotky s dovolením....:-):-):-)

SonjaW

8. 1. 2018 12:37

michaela: ani nemá byť tmavé, fotky kde je tmavé cesto dával niekto iný ako autorka receptu

1zdenek1

13. 6. 2017 16:22

Moc dobrý recept, jen jsem místo mandarinek dal jahodový kompot. Je to chuťově vynikající. Hned se po ní jen zaprášilo. :-) :yes:

Marcela

14. 8. 2016 11:01

Buchtu dělám už léta a pudinku Creme Olé dávám minimálně 1 a1/2 balíčku. Vršek postrouhám čokoládou MARGOT. Rychlé a výborné.

Tereza

14. 5. 2016 09:08

Zjistila jsem, že záleží i na mandarinkách. Doma jsme krém dělali vždycky z giana mandarinek, já dvakrát zkusila tesco mandarinky a nikdy mi to neztuhlo! Přestože Giana mandarinky váží 314g (mandarinky z toho 175g) a tesco mandarinky 312g (mandarinky opět 175g), tak to evidentně není pravda. Protože když jsem ten stejný postup po dvou nezdarech s tesco mandarinkami opakovala s giana mandarinkami, tak světe div se, krém mi ztuhnul. Takže i na to pozor. Evidentně v tesco mandarinkách je víc vody než píší.

marusja67

10. 4. 2016 11:34

:-) buchta je výborná, také ji peču, jen jsem ji dolepšila, že nahoru dám 2 vyšlehané šlehačky v prášku a posypu grankem. Je tak výborná.

michaela

21. 1. 2015 15:06

nevim jak vi dámi ,ale já mám nějaké tvrdé těsto :( pekla jsem to asi 20 min . ani není tmavé ale je prostě tvrdé , postup jsem udělala stejný jako je tady ,.... a ani mi ta buchta nevyběhla na horu :( mám jen úzký pruh nevím co se pokazilo
;-(

Pavlína

5. 6. 2014 11:25

Kačí:Nestuhla?viděla bych to na puding musí být BEZ vaření!já kupuji Creme Olé :-)

Kačí:

Kačí:

nikdo

8. 8. 2013 19:17

super buchta :-p :-p :-p :yes: :yes: :yes: :-D

pekoni

18. 11. 2012 21:36

Výborná:-)) Vezla jsem jí sebou na rodinnou oslavu a všem se dělaly boule za ušima:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

jlhrgui

25. 3. 2012 14:19

ta buchta je nádherná:-8;-):-K

jana66

24. 1. 2012 18:45

Verča.
dobrý den
šlehačka musí být tektuta ta se hrká s kompotem a ztuhovačem na povrch buchty:-p

Verča

23. 1. 2012 18:28

Dobrý den šlehačka má být ušlehaná nebo ne??:-?:-!

Denisa

27. 10. 2011 11:59

Je opravdu výborná!Jenom jsem si trošičku upravila recept-přidala jsem do korpusu kakao:));-)

Kačí

28. 9. 2011 11:50

proč mi nestuhla ta pudingová poleva??????????????? :-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrk hrk buchta buchta hrk hrk hrk hrk buchta recept hrk hrk mandarinková buchta hrk hrk recept hrk hrk buchta recept na hrk hrk buchtu buchta hrk hrk video recept pudinková buchta hrkhrk buchta hrk buchta rychlá buchta hrk hrk buchta hrk buchta hrkhrk recept na buchtu buchta hrk hrk recept hrk hrk buchta s mandarinkami recept na buchtu hrk hrk hrk hrk recepty buchta hrk hrk s mandarinkami

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, olej, vejce, pečivo, kompot mandarinkový, šlehačka, ztužovač, pudink bez vaření, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Buchta HRK HRK

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98MJ