Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenJak chutně přidat do jídelníčku celer? Celer má protizánětlivé účinky a chutí je mírně kořeněný. Takto připravený je moc dobrý, podáváme s bramborovou kaší a potěší i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jak chutně přidat do jídelníčku celer? Celer má protizánětlivé účinky a chutí je mírně kořeněný. Takto připravený je moc dobrý, podáváme s bramborovou kaší a potěší i…
Jednoduchou minutku z vepřového masa můžeme podávat s hranolky, pokud bude omáčky více, uvaříme k ní rýži. Jemný pórek zde nahrazuje cibuli a dodá masu lahodnou příchuť.
Polévky skvěle zaženou malý i velký hlad a v české kuchyni jsou prostě nezastupitelné. Česnečka podpoří obranyschopnost organismu a navíc je jednoduchá a rychlá na…
Jazyk je poněkud nedoceněný kousek masa. Pokud ho ale umíte připravit, zjistíte, že jste se ho obávali zbytečně. Je totiž velmi chutný a přitom vcelku laciný při nákupu.…
V pánvi si rozehřejeme 2 lžíce kokosového oleje (ztuhlá horní vrstva v plechovce s kokosovým mlékem) a minutku na něm orestujeme porek nakrájený na půl měsíčky. Poté…
Lahodná kombinace křehkého kuřecího masa, osvěžující zeleniny a pikantních omáček vás okouzlí neodolatelným spojením chutí. Tato kuřecí směs na čínský způsob je ideálním…
Šťavnaté kousky vepřového masa, jemně orestované žampiony a voňavá omáčka to vše doplněné nadýchanou rýží. Tento jednoduchý ale chutný pokrm si oblíbí celá rodina.…
Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme vepřové maso nakrájené na nudličky. Zprudka je orestujeme. Přidáme pórek, který jsme nakrájeli na kolečka.Směs podlijeme vývarem nebo…
Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci olivového oleje a světlou sójovou omáčku. Maso několikrát promícháme v olejové…
Dáme vařit do většího hrnce kuřecí skelety, cibuli, zelenou petrželku, asi 5 kuliček nového koření, podle chuti pár kuliček pepře a sůl, vaříme na mírném ohni asi 30…
Skelety, kosti, očištěnou zeleninu (cibuli i se slupkou) a koření zalijeme cca 4 litry studené vody. Přivedeme k varu a postupně odstraňujeme vysráženou pěnu.Vývar…
V misce si smícháme koření a kostky masa v tom obalíme, necháme odležet. Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli, česnek, půlku bílé a zhruba třetinu zelené části pórku…
Na žádné oslavě nesmí chybět bohaté obložené mísy s různými pochutinami. Pokud je chcete ozvláštnit a udělat hezčí na pohled, připravte jedlé ozdoby z pórku a ředkviček.…
Na oleji necháme osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli. Pak přidáme na nudličky nakrájené okořeněné kuřecí maso, necháme zatáhnout, podlijeme troškou vody a necháme…
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte…
Připravte si večeři s nádechem Asie. Vepřové nudličky, marinované přes noc v sójové a ústřicové omáčce, jsou krásně křehké a mají příjemně sladkokyselou chuť. S rýží…
Sytá hrachová polévka je plná masa z vepřových žeber a kořenové zeleniny. Můžete přidat uzeninu dle chuti a vyškvařený špek, který se s hrachem výborně doplňuje.…
Cibuli a kuřecí maso nakrájíme na kostičky, cibuli necháme zesklovatět, poté přidáme nakrájené kuřecí maso a prolisovaný česnek. Maso necháme zatáhnout, poté okořeníme …
Do hrnce si dáme máslo, po chvíli přidáme: brambory, mrkve, petržele, pórek,cibuli a část petržele kudrnky - vše promícháváme asi pět minut. Po pěti minutách přidáme…
Hutná a výživná pórková polévka zahuštěná bramborem a doplněná opečenými rohlíkovými krutony zcela jistě uspokojí i velkého jedlíka. Její příprava je jednoduchá a…
Roláda z vykostěného kuřete je lahodná pochoutka pro sváteční příležitost. Výhodou je, že bude chutnat za tepla i za studena. Naplnit ji můžete podle své chuti. V našem…
Vykostíme stehna, zeleninu očistíme a obojí nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme olej, orestujeme maso, přidáme mrkev a papriku.Jakmile je mrkev al dente, přidáme…
Vepřové maso pokrájené na nudličky naložené do pikantní marinády se na talíři jen rozpadá. Spousta dobře okořeněné zeleniny dodá pokrmu nejen výživovou hodnotu, ale…
Výborný oběd z vepřového masa a zeleniny připravíme během chvilky a zvládnou to i začátečníci. Omáčky dodávají jídlu vyváženou chuť a vepřové maso s pórkem a paprikou…