Odlehčený segedín - pro nejmenší
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi segedínský guláš? Vyzkoušejte jeho odlehčenou variantu, kterou bez výčitek můžete zařadit do redukčního jídelníčku a můžou jej i ti nejmenší. Kysané zelí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte rádi segedínský guláš? Vyzkoušejte jeho odlehčenou variantu, kterou bez výčitek můžete zařadit do redukčního jídelníčku a můžou jej i ti nejmenší. Kysané zelí…
Máte rádi segedínský guláš? Vyzkoušejte jeho odlehčenou variantu, kterou bez výčitek můžete zařadit do redukčního jídelníčku a můžou jej i ti nejmenší. Kysané zelí…
Červená řepa je opravdu bohatá na spoustu zdravých prospěšných látek. Její využití v kuchyni je opravdu velké, upotřebíte ji jak ve slaných, tak i ve sladkých pokrmech.…
Hranolky nemusí být jen z brambor. Z Třeboně pochází recept na oblíbené kapří hranolky, pokud však nepatříte mezi milovníky rybího masa, můžete vyzkoušet kuřecí variantu…
Přebytky cukety ze zahrádky můžeme zpracovat v tomto chutném pokrmu. Šťavnatou směs cukety a mletého masa podusíme a dobře ochutíme a poté ji zapečeme zalitou…
Knedlík s pečeným vepřovým masem a dušeným sladkokyselým zelím je známá a oblíbená klasika. K zelí tentokrát ještě přidáme kyselé jablko a kuličky hroznového vína, které…
Tento recept nabízí kombinaci křehkých a šťavnatých karbanátků v omáčce s pikantním nádechem, která dodá jídlu nezaměnitelný šmrnc. Ideální pro všechny, kteří mají rádi…
I tak prosté jídlo, jakým jsou knedlíky s vejcem lze připravit s fantazií. Stačí přidat cuketu, kvalitní šunku či uzené maso a svěží rajčatový salát a hned tu máme…
Tento recept je lahodnou kombinaci šťavnatého masa a jemného, chutného zelí z cukety a dýně. Křehké medailonky se skvěle doplňují se svěží cuketou a jemnou sladkostí…
Tento recept je lahodnou kombinaci šťavnatého masa a jemného, chutného zelí z cukety a dýně. Křehké medailonky se skvěle doplňují se svěží cuketou a jemnou sladkostí…
Škubánky jsou tradiční bramborové jídlo, které se těšilo dříve velké oblibě zejména na venkově. Připomeňte si tento nenáročný pokrm. Vařené brambory stačí spojit s…
Mák a sladké šťavnaté švestky tvoří léty prověřenou kombinaci, která skvěle chutná. Vychutnáme si ji i v tomto výborném koláči z kynutého těsta. Mák navíc ochutíme…
Jednoduché, chutné a velice nápadité je toto pohoštění, které připravíme z mletého kuřecího masa. Na plátek bagetky je položena osmažená placka, kterou dochutíme pálivou…
Brambory, tarhoňa a kvalitní uzená klobása jsou základem tohoto pokrmu, který připravíte v jednom hrnci. Pokrm není náročný na přípravu a zvládnou jej i úplní…
Restované kuřecí prso se smaženými zeleninovými placičkami z mrkve, květáku a sýra, jsou lehčím obědem, který zajisté ocení nejen diabetici. Díky snadné přípravě…
Krásně červené plody jeřabin vyniknou nejen v marmeládách a sirupech, skvělé jsou i s masem tak jako šípky. Šťavnaté pečené koule z mletého masa přelité jeřabinovou…
Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte…
Lokše jsou skvělé jako příloha k masu nebo samostatně, doplněné například o kysanou smetanu či osmaženou cibulku. Tato rustikální pochoutka přináší do kuchyně kus…
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách je lahodná kombinace tradičních chutí a moderní lehkosti. Šťavnatá vepřová plec pečená s jablky získává jemně sladkou…
Pokud rádi mlsáte slané a křupavé pochutiny, vyzkoušejte smaženou slámu z bedel. Je skvěle ochucená a bude se skvěle k víkendovému chroupání u oblíbeného televizního…
Snadná a rychlá variace na guláš z libového hovězího masa. Bude se hodit, pokud máte chuť na dušené hovězí, ale nemáte moc času na přípravu nebo pokud potřebujete uvařit…
Vrátili jste se z podzimní procházky, ze sychravého počasí, promrzlí a unavení? Tak to určitě uvítáte opravdu sytou a výživnou porci masa, gnocchi a skvěle ochucené…
Nedílnou součástí naší kuchyně je také zvěřina. Zejména v podzimním období bývají tradiční zvěřinové hody. S naším receptem si však třeba zrovna řízky z kance můžete…
Pokud máte rádi topinky, připravte si k nim tuhle skvělou pomazánku z pečené dýně. Nebojte se přidat dostatek česneku a feferonky, tahle pomazánka má mít říz. Pokud…