Labské kotlety

Papunka Kuchařka: Papunka

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

4 vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
drcený kmín
2 stroužky česneku
bezlepková mouka
2-3 lžíce sádla nebo oleje
2 středně velké cibule
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme prolisovaným česnekem a poprášíme moukou.

  2. Kotlety poté na oleji z obou stran zprudka opečeme.

  3. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli a osmahneme.

  4. Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme.

    Kotlety podáváme s bramborem.

Poznámka

ZDROJ: kniha Velká domácí kuchařka

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 152 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Labské kotlety

Tématické fráze: labský knedlík labske knedliky labský vepřový kotlet labské knedlíky recept labský knedlík recept labský řízek vepřový kotlet labský knedlík labský recept labská vepřová kotleta bačovy kotlety kotleta recepty recept lapský kotlet labské řízky labské vepřové kotlety lesácký kotleta kotlety s knedlikem recept na labský knedlík recept na labské knedlíky lapský kotlet recept recept lapský kotlet

Zapomněl/a jsem heslo