Labské kotlety

Papunka Kuchařka: Papunka

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

4 vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
drcený kmín
2 stroužky česneku
bezlepková mouka
2-3 lžíce sádla nebo oleje
2 středně velké cibule
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme prolisovaným česnekem a poprášíme moukou.

  2. Kotlety poté na oleji z obou stran zprudka opečeme.

  3. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli a osmahneme.

  4. Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme.

    Kotlety podáváme s bramborem.

Poznámka

ZDROJ: kniha Velká domácí kuchařka

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Labské kotlety

Tématické fráze: labský knedlík labske knedliky labský vepřový kotlet labské knedlíky recept labský knedlík recept labský řízek knedlík labský recept bačovy kotlety kotleta recepty recept lapský kotlet lesácký kotleta kotlety s knedlikem recept na labský knedlík recept na labské knedlíky lapský kotlet recept recept lapský kotlet co to je labský knedlík? labský bramborový knedlík vepřový kotlet labský labský knedlík

Zapomněl/a jsem heslo