Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

S podzimním sychravým počasím přichází ideální čas na složitější vydatná jídla jako je tento vrstvený koláč. Místo těsta použijeme zelné listy a prokládáme je vrstvami…

poslirecept

145 min

Sádlové kuličky

Sádlové kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sádlové kuličky jsou jedním z oblíbených a často připravovaných druhů cukroví na Vánoce. Jak již název napovídá, jednou z hlavních surovin je sádlo. Do důlků kuliček pak…

kucerkaterka

35 min

Lepenice od Fróni

Lepenice od Fróni

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snadná a rychlá lepenice má sice prazvláštní název, ale nebojte, neskrývá se za ní nic jiného, než tradiční brambory se zelím. Uvařené rozmačkané brambory doplní…

fotr.jan

35 min

Bůček na neděli

Bůček na neděli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pečený bůček je klasika, která provoní každý domov a potěší milovníky poctivé české kuchyně. Šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou, pečené pomalu, aby se všechny chutě…

radekhk

255 min

Špagety Praguesse

Špagety Praguesse

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lečo patří mezi oblíbené pokrmy české kuchyně. Zejména v létě jej připravujeme čerstvé, s vejci a uzeninou. Zavařené pak můžeme použít k přípravě omáčky s mletým masem.…

kremik

65 min

Kolínka v klobásovém zelí

Kolínka v klobásovém zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jídlo jako stvořené pro chladné zimní dny. Těstoviny se zelím ze spíže a pikantní paprikovou klobásou vás zahřejí a zasytí, navíc při jejich přípravě nemusíte trávit…

mika59

35 min

Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na zvěřinový guláš nedají mnozí z nás dopustit. Použít můžete maso srnčí, dančí i jelení. Dejte mu však dostatek času, aby se mohly chutě správně propojit s kořením a…

Handour

110 min

1 85 86 87 88 89 176