Vepřové maso se znojemskou chutí

Suroviny

600 g vepřové plece
2 cibule
3 stroužky česneku
80 g uzené slaniny
80 g rajčatového protlaku
lžíce sádla
1 papriková klobása
2-3 sterilované okurky
3 plátky tmavého toustového chleba
sůl
pepř
mletý kmín
chilli podle chuti
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme na kousky, maso na větší kostky. Rozškvaříme slaninu na sádle, přidáme cibuli a po orestování i česnek.

  2. Přihodíme maso, opečeme a vmícháme protlak. Přidáme sůl, pepř, kmín, nadrobený chleba a podlijeme vývarem.

  3. Dusíme téměř do měkka a přisypeme nakrájenou klobásu. Když je maso měkké, chléb by měl být rozvařený a omáčka lehce zahuštěná.

  4. Nakonec přidáme nakrájenou okurku, chilli a dochutíme čerstvě mletým pepřem. Omáčku povaříme už jen krátce. Podáváme s chlebem, knedlíky, rýži nebo těstovinami.

Komentáře k receptu Vepřové maso se znojemskou chutí

Tématické fráze: vepřové maso recepty znojemská z vepřového masa recepty z vepřového masa znojemska z veproveho vepřové maso recept znojemska veprova znojemské vepřové kostky recepty z masa znojemská s vepřového masa jake maso na znojemskou recept na znojemskou z vepřového masa znojemska na kostky z veproveko masa recepty z masa recept z vepřového masa nejlepsi znojemska s vepřového masa vepřové maso na znojemska znojemské vepřové ingredience postup znojemdka zveproveho znojemska z veproveho masa videorecept vepřové kostky znojemská omáčka