Hrachová omáčka

pelda Kuchařka:

Omáčky 11 názorů

43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

hrách
mletá paprika
cukr
ocet
sůl
sádlo
hladká mouka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hrách necháme přes noc namočený ve vodě. Druhý den jej v téže vodě uvaříme doměkka.

  2. Ze sádla a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, do které vmícháme mletou papriku. Jíškou zahustíme hrách.

  3. Dle chuti přikyselíme, osladíme a osolíme. Podáváme s knedlíkem a vařenými vejci.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hrachová omáčka

  • mila mila

    No radost nemam.. dobry vecer:tak to nejez a dej si radši syrovou řepu nebo mlč.:no::no::no::no:

    Odpovědět

  • No radost nemam.. dobry vecer No radost nemam.. dobry vecer

    Hrach s knedlikem?! Vite, ze tohle je trestny cin jak vysity?!! Chcete tim blivajzem nekoho zabit?! :-?

    Odpovědět

  • Radek Radek

    Já jsem vyměnil knedlík za čerství chléb ;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    petra: No, viděla jsem už větší zvláštnosti. U nás v restauraci si jistý host pravidelně dával smažený sýr s rýží.:-D

    Odpovědět

  • petra petra

    fuj, s knedlíkem ??

    Odpovědět

  • Adriana Adriana

    Také je u nás běžné jíst hrachovku s vejcem a knedlíky.;)

    Odpovědět

  • kastel kastel

  • tom tom

    dve přílohy na jednom talíři ...mazec:-O

    Odpovědět

  • tejaja tejaja

    Aj u nás sa vcelku bežne dáva k hrachovej kaši varené vajíčko;-)

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Terezo, vejce se k hrachové kaši běžně dává. A když je to omáčka, tak proč ne s knedlíkem? Sto lidí, sto chutí :-D

    Odpovědět

  • tereza tereza

    Nevypadá to zase tak špatně,ale je to něco jako hrachová kaše a ke hrachové kaše jsem nikdy neslyšela,že by se jedl knedlík a vařená vejce:-((:-((:no:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo