Zapečená brokolice s uzeným sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si na másle osmažíme strouhanku a dáme vychladit.Brokolici rozebereme na malé růžičky a jen spaříme ve vroucí vodě.Zapékací misku vymažeme tukem a vysypeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve si na másle osmažíme strouhanku a dáme vychladit.Brokolici rozebereme na malé růžičky a jen spaříme ve vroucí vodě.Zapékací misku vymažeme tukem a vysypeme…
Jedete s rodinou na výlet a nevíte jakou svačinu připravit? Vyzkoušejte masové koule, plněné okořeněným bramborem. Poslouží i jako teplá večeře, podávat je můžeme se…
Klasická smažená játra jsou výtečnou pochoutkou. I takový pokrm však můžeme ještě o kousek chuťově povznést. Játra naplníme kouskem sýra a poté obalíme v trojobalu.…
V chladných zimních dnech zajisté přijde vhod talíř horkého bramborového guláše s kuličkami z mletého vepřového masa. Je jen na vás, jak guláš dochutíte, pokud máte rádi…
Smažené kuřecí koule plněné sýrem jsou úžasně jemné, křupavé a skvěle dochucené. Příprava je rychlá a jednoduchá a kuličky rozhodně všem zachutnají. Nejlépe se k nim…
Netradičně připravené kuřecí paličky smažené v bramborovém těstě, v sobě spojují maso i přílohu. Pokud by vám ale přece jen chyběla příloha, můžete pokrm doplnit o…
Už vás nebaví klasické karbanátky pouze z mletého masa? Přidejte do nich nastrouhanou a orestovanou kořenovou zeleninu, plátky mandlí a pár růžiček květáku. Zelenina jde…
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo…
Opravdu vynikající způsob jak využít kapustičky jinak, než jen obvyklým přidáním do polévky či úpravou "na zádíčka". V tomto receptu jsou kapustičky obalené směsí z…
Vepřové závitky známe všichni a jejich kouzlo spočívá v tom, že je plníme ingrediencemi dle vlastní chuti. Vyzkoušejte závitky naplnit uzeným masem, obalit v trojobalu a…
Bramborové placky jsou jednoduchá klasika, která neomrzí. Při pečení zezlátnou a krásně provoní celou kuchyň. Pro skvělou chuť do nich přidáme i Lučinu, petrželku a…
Zajímavé knedlíčky z růžičkové kapusty skvěle doplňují jednoduchou polévku z brokolice. Polévku můžete směle servírovat i jako sváteční. Polévka má příjemnou chuť a v…
Pečené bramborové krokety si většina z nás představí jako přílohu, ale připravit je také můžete jako jednu z mnoha chuťovek na oslavu nebo k posezení s přáteli.…
Tyto sýrovo-zeleninové placičky zachutnají i největším masožroutům. Když je navíc naservírujete s láskou a ve tvaru srdíček, není pochyb, že u stolu zavládne příjemná…
Skvělý recept pro všechny, kteří chtějí připravit lahodnou sladkost na den svatého Valentýna, pro vícero lidí, aniž by strávili hodiny v kuchyni. Jemné těsto s lahodným…
Dozlatova osmažené karbanátky jsou klasická dobrota. Tentokrát je ochutíme bylinkami a podáváme s lahodnou nasládlou omáčkou z červené cibule, červeného vína a…
Vyzkoušejte lahodné a zdravé brokolicové karbanátky s mrkví! Jsou křupavé zvenku, jemné uvnitř a plné vitamínů. Skvěle se hodí jako lehký oběd, večeře nebo zdravá…
Brokolicové karbanátky se lněným semínkem jsou skvělou volbou pro lehký a zdravý oběd či večeři. Jsou plné vlákniny a vitamínů, díky čemuž potěší nejen vegetariány, ale…
Co by to bylo za Velikonoce, bez dozlatova upečeného beránka? Tento z našeho receptu je navíc plný kandovaného ovoce a rozinek. Provoní celý dům a krásně ozdobí sváteční…
Pečení beránka ze sladkého těsta patří mezi oblíbené velikonoční tradice. Po upečení je nejjednodušší zdobení vychladlého beránka lehce pocukrovat jemným moučkovým…
Už naše babičky věděly, že poctivý vývar z masa a kostí je lék na všechny neduhy. Vařené maso z polévky a morek z kostí můžeme využít pro přípravu zavářky, která již tak…
Křupavý na povrchu, šťavnatý a plný chuti uvnitř – smažený plněný pórek je netradiční delikatesa, která potěší vaše chuťové buňky. Jemný pórek s lahodnou náplní v…
Tento recept jistě zaujme i ty, kdo nemají chuť celeru příliš v lásce. Smažený celer v křupavém trojobalu skrývá vrstvu rozteklého sýra. Podáváme ho s domácí omáčkou,…