Nádivková příloha z rohlíků
Recept ještě nebyl hodnocenZe starších rohlíků můžeme snadno připravit nádivku. Tu můžeme buď podávat jako samostatný pokrm nebo ji naplnit třeba do kuřete. Kromě rohlíků v ní najdeme také…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze starších rohlíků můžeme snadno připravit nádivku. Tu můžeme buď podávat jako samostatný pokrm nebo ji naplnit třeba do kuřete. Kromě rohlíků v ní najdeme také…
Jednoduchá rychlá nádivka plná vůně a chuti medvědího česneku. Jarní bylinky, kopřivy, nebo třeba listový špenát dodají barvu a přiblíží po dlouhém sychravém zimním čase…
Žebrácké karbanátky připravíme tak, že do nich kromě mletého masa přidáme i strouhané brambory. Karbanátky tak vyjdou levněji, na dobré chuti jim to ale neubírá. Na…
Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme navlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…
Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme navlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…
Velikonoční sekaná může být hvězdou vaší kuchyně. Záleží na tom, jak si vyhrajete se vstupními surovinami. Kvalitní mleté maso, dochucení a rafinovaná nádivka. To vše…
Nádivka může mít mnoho rozličných chutí a tvarů. Co by v ní však nemělo rozhodně chybět, je maso a bylinky. Na tento nádivkový koláč použijeme uzené maso a slaninu.…
Příprava tohoto pokrmu je trochu zdlouhavější, výsledek ale stojí za to. Mističky z červené řepy plněné dobře ochucenou směsí mletého krůtího masa chutnají báječně.…
Nádivka z uzeného masa je tradičně připravována na velikonoční svátky, ale samozřejmě ji můžeme připravit i kdykoliv během roku. Bylinky můžeme použít jak čerstvé, tak i…
Ulehčete si přípravu Velikonoc s jednoduchou mletou velikonoční roládou. Tato lahodná pochoutka spojuje snadnou přípravu s vynikající chutí voňavého uzeného masa, sýru,…
Z kuřecích kůže můžete připravit chutný pokrm. Postačí jen kůže naplnit nádivkou z mletého masa, uvařeným vajíčkem a upéct dozlatova. Pokrm můžeme podávat s kaší nebo…
Na přípravu této dobré a šťavnaté sekané nepotřebujete žádné maso. Základ tvoří uvařený a nastrouhaný celer, ke kterému přidáte další zeleninu. Sekanou upečte v troubě…
Při přípravě chutných špenátových kroket využijeme i zbylé kuřecí maso od oběda. Křupavé smažené krokety podáváme teplé nebo studené, k zakousnutí, či jako hlavní chod s…
Dozlatova osmažené krokety z rybího masa, ochuceného muškátovým květem, petrželkou a sýrem, chutnají skvěle například s bramborami nebo bramborovou kaší. Můžeme k nim…
V těchto snadných zapečených těstovinách hravě schováte vařenou brokolici a naservírujete ji například dětem v podobě, která jim jistě zachutná. Se strouhaným sýrem…
Příroda se pomalu zelená a začínají pomalu růst mladé kopřivy. Nevíte jak tuto bylinu využít? Vsaďte na lahodné smažené karbanátky, které kromě kopřiv obsahují také…
Další z variací na oblíbené řízky je pro milovníky pikantních chutí kombinace vepřového masa a medvědího česneku. Maso marinujeme v červeném víně s ďábelským kořením a…
Šťavnaté a lahodné závitky jsou na svátečním stole vždy vítány! Snadno se připravují a umožňují jejich náplně měnit podle chuti a fantazie. Masové závitky lze podávat s…
Vláčná a kyprá nádivka nesmí na velikonoce chybět. Receptů na nádivku je spoustu, vyzkoušejte třeba tuto ze strouhanky a vařených vajec, s vůní muškátového oříšku. Na…
Chutné mini řízečky, které nesmí chybět na žádné oslavě, ale poslouží skvěle i jako rychlý oběd. Doplnit je můžete jogurtovým dipem s česnekem, nebo bylinkami, ale…
K nedělnímu obědu bezpochyby patří oblíbená sekaná. Připravte ji však trochu netradičně, a to s krustou z bylinek a uzeného sýra. Její chuť tak bude o poznání…
Smažené mleté jehněčí řízky mají výraznou chuť díky jehněčímu masu, voní po bylinkách a na povrchu jsou krásně křupavé. Hodí se k bramborové kaši, bramborám i salátu.…
Špízy, které s každým soustem překvapí. Tento recept je ideální pro ty, kdo milují tradiční obalovaný řízek, ale nebojí se experimentovat. Jemné kuřecí maso, výrazný sýr…
Sýrové bašamelové krokety můžete podávat jako chuťovku k vínu nebo jako přílohu k dušenému či grilovanému drůbežímu masu nebo k rybě. Příprava je snadná a výsledek…