Jelení ragú
Recept ještě nebyl hodnocenŠpek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39,00 g |
| Sůl | 100,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Přidáme flavdrops a postupně zamícháváme kokos.Na plechu vyloženém pečícím papírem tvarujeme směs do tvaru sušenek.…
Jarní zeleninová polévka je příkladem využití nepříliš tradiční dobroty - pesta z medvědího česneku. Je chuťově intenzivní, voňavá a doplněná celestýnskými nudlemi.…
Jarní zeleninová polévka je příkladem využití nepříliš tradiční dobroty - pesta z medvědího česneku. Je chuťově intenzivní, voňavá a doplněná celestýnskými nudlemi.…
Krémová hrachová polévka s mrkví, sterilovaným hráškem a česnekem zahřeje i zasytí. Klíčky z mungo fazole dodají spoustu vitamínů a živin. Příprava polévky je snadná, a…
Všechny suroviny nasypte do mixéru a rozmixujete je dohladka. Pomazánku podávejte s opečeným nebo čerstvým chlebem.Pokud pomazánku nespotřebujete celou, přendejte ji do…
Francouzský slaný koláč quiche je velice chutný a opravdu sytý. Existuje spousta různých náplní, ale mezi jednu z těch nejlepších patří kombinace brokolice, špenátu se…
Nejdříve do mixéru vložíme slunečnicová semínka a dýňová semínka. Rozemeleme je tak, až jsou z nich malé kousky. Z mixéru odebereme jednu polévkovou lžíci semínek a…
Oblíbené karbanátky můžeme připravit i ve zdravější a bezmasé verzi. Připravíme je z vařené červené čočky a brambor. Dochutíme je lahůdkovým droždím. Díky lněnému…
Připravte si výborné a výživné jídlo z jedné pánve. Obsahuje přílohu, zeleninu i porci bílkovin a příprava je více než snadná. S kořením to vůbec není potřeba přehánět,…
Sušená rajčata mají výraznější chuť než ta čerstvá a jsou mírně slaná. Připravit z nich můžete třeba pomazánku s vlašskými ořechy, dochucenou dýňovým chlebem. Podávat ji…
V hrnci pomalu rozpustíme máslo, v mezičase si nakrájíme veškerou zeleninu. Na rozehřátém másle nejprve zpěníme cibulku i s natí, přidáme rajčátka a cuketu a necháme je…
Ve větším hrnci rozpálíme olej a přidáme nahrubo nasekanou cibuli, nastrouhaný celer a prolisovaný česnek. Dusíme za průběžného míchání na mírném ohni přibližně 15 minut…
Dýni nastrouháme nahrubo, zalijeme vodou, přidáme sirup a citronovou šťávu a při mírné teplotě dusíme do měkka.Potom rozmixujeme na hladké pyré a necháme zchladnout.Do…
Do pánve wok dáme trochu oleje necháme rozehřát. Mezitím maso nakrájíme na nudličky, dáme do rozehřátého oleje a opečeme, přidáme kapii, pórek a jarní cibulku, dále…
Krůtí stehno s hrachovou kaší představuje skutečně výživný pokrm. Hrachová kaše je plná vlákniny a hravě zasytí hladové strávníky. Krůtí maso je oblíbené pro nízký obsah…
Krůtí stehno s hrachovou kaší představuje skutečně výživný pokrm. Hrachová kaše je plná vlákniny a hravě zasytí hladové strávníky. Krůtí maso je oblíbené pro nízký obsah…
Květák rozebereme na růžice, vzhledem k tomu, že se před pečením nepředvařuje, velké růžice rozkrájíme na menší kusy. Žampiony rozpůlíme, velké rozkrojíme na 3 díly…
Brambory si uvařím, postrouhám na jemno a s vejcem a moukou utvořím těsto. Rozválím si plát a vykrajuji trojúhelníčky, které naplním směsí ze špenátu (špenát mražený…
Batáty si nakrájíme na tenké plátky a vložíme je do mísy. Zakápneme olivovým olejem a posypeme medvědím česnekem a solí.Promneme, aby se olej, medvědí česnek i sůl…
Droždí rozpusťte ve vlažné vodě a společně s moukou, olejem a solí vypracujte hladké těsto. Vzniklé těsto dejte do fólie a nechte odležet (nejlépe několik hodin v…
Večer si svaříme 250 ml vody, vsypeme do ní 60 g hladké špaldové chlebové mouky a 60 g ovesných vloček. Zamícháme a necháme do rána odstát.Ráno svaříme 175 ml vody a…
Pohanku rozmixujeme a zahustíme mletým lněným semínkem, přidáme vše ostatní a zpracujeme v tvárné těsto. Pokud je řidší, zahustíme lněným semínkem.Nameleme mák a…
Pohanku rozmixujeme a zahustíme mletým lněným semínkem, přidáme vše ostatní a zpracujeme v tvárné těsto. Pokud je řidší, zahustíme lněným semínkem.Nameleme mák a…