Jemná tuňákovka z ricotty

MiskaM Kuchařka: MiskaM

Pomazánky 0 názorů

Suroviny

2 × 170 g tuňáka
50 g změklého másla
250 g ricotty
1 svazek jarní cibulky
himálajská sůl (můžete dát i klasickou)
mletý bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky dáme tuňáka, ze kterého jsme slili olej, přidáme sýr ricottu, změklé máslo a nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Vidličkou vše rozmačkáme a podle chuti osolíme, opepříme a ještě vše promícháme.

  2. Hotovou pomazánku mažeme na chleba a můžeme posypat nasekanou pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 49 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jemná tuňákovka z ricotty

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo