Lasagne s vepřovým masem, listovým špenátem a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenŠpenátové listy propláchneme a dáme je asi na dvě minutky spařit do vroucí vody. Přendáme do cedníku a prolijeme studenou vodou.Dále připravíme bešamel. V kastrůlku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špenátové listy propláchneme a dáme je asi na dvě minutky spařit do vroucí vody. Přendáme do cedníku a prolijeme studenou vodou.Dále připravíme bešamel. V kastrůlku…
Kuřecí prsní řízky omyjeme, rozřízneme vždy na dva tenčí plátky, které osolíme a opepříme. Obalíme jako klasický řízek v mouce, vejci a strouhance. Osmažíme.400 g…
V hlubší misce smícháme obě omáčky a všechny ostatní ingredience, důkladně promícháme.Na rozpáleném oleji ve wok pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku a česnekové…
Tyto lasagne s masem a dvěma omáčkami jsou lahodným a sytým pokrmem, který potěší milovníky italské kuchyně. Tento recept spojuje šťavnaté maso s klasickými vrstvami…
Příprava zapékaných lasagní zabere dost času, výsledek za to ale určitě stojí. Voňavé jídlo se šťavnatými vrstvami masa a špenátem je na povrchu zakončené kůrčičkou…
Plný pekáč zapečených těstovin s rajčatovo-masovou směsí zastane hlavní jídlo pro celou rodinu. Připravte jej třeba o víkendu a servírujte doprostřed stolu tak, aby si…
Receptů na lasagne s masovou směsí nebo špenátem je nepřeberné množství. Pokud vás ale láká změna, nebojte se klasické suroviny nahradit netradičním květákem, mrkví,…