Tvarohovo-ředkvičková pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenŘedkvičky jsou oblíbenou surovinou do pomazánek. V tomto receptu projdou prvně tepelnou úpravou, což jejich chuť mírně zjemní. Společně s vejci, taveným sýrem a tvarohem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ředkvičky jsou oblíbenou surovinou do pomazánek. V tomto receptu projdou prvně tepelnou úpravou, což jejich chuť mírně zjemní. Společně s vejci, taveným sýrem a tvarohem…
Lehké, vláčné a neodolatelně voňavé řezy. Jemné piškotové těsto se sladkou vrstvou a na závěr kokos, který dodá dezertu ten správný šmrnc. Ideální tip na skvělý moučník…
Nadýchané tvarohové knedlíky jsou sladkou klasikou, kterou si zamiluje celá rodina. Podávané s jemným jahodovým pyré a voňavou máslovou strouhankou tvoří dokonalý letní…
Během právě probíhající jahodové sezony není receptů na sladké moučníky nikdy dost. Kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čerstvých jahod potěší celou rodinu…
K létu neodmyslitelně patří sklizeň čerstvého ovoce, ze kterého nejčastěji připravujeme sladké moučníky, které svojí lahodnou chutí zpříjemní den. Tvarožník s meruňkami…
Rebarbora obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a vlákniny a navíc má zajímavou kyselou chuť. Kombinace rebarbory a tvarohu je velmi oblíbená a najdete ji i v tomto koláči…
Ruku v ruce přichází s létem také sklizeň jahod, které nejčastěji upotřebíme v různých moučnících. Dort, skládající se z korpusu, tvarohového krému a čerstvých jahod v…
Lehké knedlíčky z tvarohovo-strouhankového těsta, které nelepí a dobře se s ním pracuje, stačí jednoduše vytvarovat a krátce povařit. Ovocná omáčka z borůvek a jahod…
Cuketové koule ve smaženém zlatavém kabátku jsou originální pochoutkou a také skvělý nápad jak zužitkovat letní úrodu cuket. Díky dipu se hodí jako odlehčený oběd, na…
Originální spojení jemného těsta a svěží zeleninové náplně. Místo tradiční marmelády tu najdete lahodnou směs cukety, bylinek a sýra. Skvěle se hodí jako lehký oběd,…
Lahodný koláč z kynutého těsta s tvarohovou náplní, šťavnatým rybízem a voňavým mákem je dokonalým letním moučníkem. Kombinace sladkého a kyselého potěší každého…
První narozeniny si zaslouží něco výjimečného. A právě takový je tento nepečený dort s jemným tvarohovým krémem, ovocem podle chuti a piškoty. Zvládnete jej připravit…
Nepečené kokosové košíčky s pudinkovo‑tvarohovým krémem a čerstvým ovocem jsou ideálním letním dezertem. Jsou osvěžující a jednoduché na přípravu. Perfektní pochoutka ke…
Spojení krémového tvarohu a lehce nakyslých višní tvoří dokonalý pár v tomto vláčném moučníku. Jednoduchá příprava a skvělá chuť z nich dělají favorita každého stolu.
Nanuky si můžete namixovat z nekonečného množství ingrediencí, takže budou pokaždé chutnat jinak. Takto můžete využít třeba i přezrálý banán. V létě pak stačí jen…
Nepečený, piškotovo-jahodový dort s tvarohem, připravíte během chvilky. Dortovou formu plníme jednotlivými vrstvami a před podáváním necháme důkladně vychladit. S…
Lahodné trojhránky z listového těsta jsou plněné jemným tvarohovým krémem s pudinkem, medem a slunečnicovými semínky. Navrch se přidává kousek nektarinky a vše se peče…
Borůvkový fofrovník zvládnete připravit raz dva. Stačí pár surovin a připravíte krásně vláčný koláč, který se hodí ke kávě, na svačinu i snídani. Skvělý způsob, jak…
Pokud máte rádi poháry, vyzkoušejte tento recept a připravte si gratinovaný pohár s ostružinami. Lehký dezert pro podzimní chvíle si jistě vychutnáte i díky horkému…
Lehký ovocný řez s tvarohovým krémem a želatinou je ideální letní moučník, který osvěží i potěší. Nadýchaný piškot, jemná pudinkovo-tvarohová náplň a šťavnaté ovoce…
Znáte šimlovou náplň? Tvoří ji směs tvarohu a máku. Zkuste touto nevšední náplní naplnit jemné palačinky a vše doplnit skořicí vonícími švestkami. Vznikne tím moučník,…
Svěží, lehký a velmi lahodný dort s netradiční kombinací chutí. Makový korpus s poctivou vrstvou tvarohového krému se smetanou a borůvková poleva navrch. Kdo by odolal?…
Drobné slané pečivo uvítáme jak na pohoštění, tak i třeba na svačinu s sebou na výlet. Jednoduché plněné bochánky můžeme připravit z listového těsta. To naplníme…
Tradiční koláčky s krouceným okrajem jsou nejen pastvou pro oči, ale i pro chuťové buňky. Křehké těsto, lahodná náplň a pečlivě tvarovaný okraj dělají z každého kousku…