Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno rýžové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie322 kJ /
77 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kachní prsa sečuán

Kachní prsa sečuán

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kachní prsa sečuán jsou lahodným pokrmem, který kombinuje šťavnatost kachního masa s výraznými a pikantními chutěmi sečuánské kuchyně. Tento recept přináší exotickou…

Asijské medové kuře se sezamem

Asijské medové kuře se sezamem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lehce pikantní kuřecí maso, naložené v medu a chilli – to opravdu stojí za to! Po tomto jídle se budete olizovat! Sladké omáčky s trochou té pikantnosti skvěle fungují s…

Lenunka

20 min

Hoisin krevety s rýží

Hoisin krevety s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očistěné krevety osušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme. V misce prošleháme metličkou obě omáčky i víno a necháme stranou. Ve wok nebo jiné pánvi ohřejeme olej…

Orientální vepřové koleno

Orientální vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Koleno si vykostíme a necháme na něm kůži (je důležitá pro tento pokrm) nakrájíme na 5 cm kostky. Kůži můžeme jemně nařezat, aby se sosík dostal víc do masa. Kostky si…

Radulinka6

150 min

Kanec "Asiat"

Kanec "Asiat"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády.Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran,…

Křehká a voňavá kachna

Křehká a voňavá kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…

majdus93

180 min

Křehká a voňavá kachna

Křehká a voňavá kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…

majdus93

180 min

Květákové kung-pao

Květákové kung-pao

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy,…

poslirecept

50 min

Moje čínská směs

Moje čínská směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejdříve namoč do teplé vody (nejlépe přes noc) houby Shitake. Musejí být dost nasáklé vodou, vláčné a měkké!Nakrájej maso na PLÁTKY! (ne na nudličky Bože!!!) cca 3-4 cm…

HONZA 1500

60 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli