Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno rýžové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie322 kJ /
77 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Asijské medové kuře se sezamem

Asijské medové kuře se sezamem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lehce pikantní kuřecí maso, naložené v medu a chilli – to opravdu stojí za to! Po tomto jídle se budete olizovat! Sladké omáčky s trochou té pikantnosti skvěle fungují s…

Lenunka

20 min

Kachní prsa sečuán

Kachní prsa sečuán

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kachní prsa sečuán jsou lahodným pokrmem, který kombinuje šťavnatost kachního masa s výraznými a pikantními chutěmi sečuánské kuchyně. Tento recept přináší exotickou…

Sečuánské kuře Kung Pao

Sečuánské kuře Kung Pao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1-Kuracinu najlepsie zo stehna nakrajame na male kusky a nalozime do marinady kde zmiesame sojovu omacku a ryzove vino s lyzicou maizeny poriadne premiesame a dame…

Nonya

30 min

Křehká a voňavá kachna

Křehká a voňavá kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…

majdus93

180 min

Křehká a voňavá kachna

Křehká a voňavá kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin…

majdus93

180 min

Asijská kuřecí křídla

Asijská kuřecí křídla

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dokonalá kombinace chutí v asijské marinádě dělá z těchto kuřecích křidélek pochoutku, od které se nebudete moci odtrhnout. Budete si chtít přidávat tak dlouho, dokud to…

Tomas Dytrych

55 min

Moje čínská směs

Moje čínská směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejdříve namoč do teplé vody (nejlépe přes noc) houby Shitake. Musejí být dost nasáklé vodou, vláčné a měkké!Nakrájej maso na PLÁTKY! (ne na nudličky Bože!!!) cca 3-4 cm…

HONZA 1500

60 min

Orientální vepřové koleno

Orientální vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Koleno si vykostíme a necháme na něm kůži (je důležitá pro tento pokrm) nakrájíme na 5 cm kostky. Kůži můžeme jemně nařezat, aby se sosík dostal víc do masa. Kostky si…

Radulinka6

150 min

Kanec "Asiat"

Kanec "Asiat"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády.Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran,…

1 2 3