Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehká a voňavá kachna

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

5. 5. 2020 04:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Super recept na křehkou a voňavou kachnu tak, jak si jí můžete dát ve Vietnamské restauraci. Chuťově je téměř 1:1, takže určitě zkuste a dejte vědět jak se vám povedla.

Přesné množství surovin nejde určit, dělám to dost podle chuti. Ale to určitě zvládnete.

Snad vám bude chutnat! :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja tejaja

5. 5. 2020 08:13

Reklamné odkazy boli zmazané.

Merylas Merylas

5. 5. 2020 07:00

majdus93: No, možná než sem přidávat reklamní odkazy, tak jste mohla napsat gramáže surovin podle sebe, jak to chutná vám. Množství surovin alespoň orientačně podle vaší chuti.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínská křehká kachna recept

Suroviny: prsa kachní, víno rýžové, badyán, omáčka sojová, zázvor, skořice, sůl, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, voda, olej řepkový, česnek, zázvor, cibulka jarní, víno rýžové, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, prsa kachní, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Křehká a voňavá kachna

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwOE