Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno rýžové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Orientální vepřové koleno

Orientální vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Koleno si vykostíme a necháme na něm kůži (je důležitá pro tento pokrm) nakrájíme na 5 cm kostky. Kůži můžeme jemně nařezat, aby se sosík dostal víc do masa. Kostky si…

Radulinka6

150 min

Grilované vepřové závitky na jehle

Grilované vepřové závitky na jehle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Tyto jednoduché závitky z vepřového masa naplníme jarní cibulkou. Marinujeme je v zajímavé marinádě z rýžového vína a omáčky Teriyaki a poté ogrilujeme. Podáváme s rýží…

allinkos

50 min

Kanec "Asiat"

Kanec "Asiat"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády.Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran,…

Čínská klasika sladkokyselá ryba

Čínská klasika sladkokyselá ryba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1-Rybacie file pokrajame na kocky a dame do misky a posypeme cinskou mletou zmesou 5 koreni ( to je skorica, klincek, koriander, cierne korenie a nove korenie).Pridame…

Nonya

40 min

Čínská klasika sladkokyselá ryba

Čínská klasika sladkokyselá ryba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1-Rybacie file pokrajame na kocky a dame do misky a posypeme cinskou mletou zmesou 5 koreni ( to je skorica, klincek, koriander, cierne korenie a nove korenie).Pridame…

Nonya

40 min

Hoisin krevety s rýží

Hoisin krevety s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očistěné krevety osušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme. V misce prošleháme metličkou obě omáčky i víno a necháme stranou. Ve wok nebo jiné pánvi ohřejeme olej…

Jjimdak - korejské dušené kuře

Jjimdak - korejské dušené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Nejprve namočíme rýžové nudle do teplé vody asi na 20 minut. Zázvor nastrouháme a česnek rozdrtime.Kuře nakrájíme na menší kousky. Já použila stehna, takže jsem nechala…

Lenunka

45 min

Květákové kung-pao

Květákové kung-pao

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy,…

poslirecept

50 min

Vrabčí hnízdo se sedmi poklady

Vrabčí hnízdo se sedmi poklady

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na oleji opražíme sloupnuté mandle, vyjmeme, opečeme kuřecí prsa nakrájená na kousky, osolíme, opepříme, přidáme pokrájenou chilli papričku, nastrouhanou mrkev, houby a…

zizala

45 min

Sushi naopak Uramaki

Sushi naopak Uramaki

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Topkach je uz vela velmi dobrych postupov ako si uvarit kratku sushi ryzu a plus ako ju ochladit a ochutit a cely postup pripravy rolovania bambusovej podlozky. Moj…

Nonya

5 min

Hovězí v ústřicové omáčce

Hovězí v ústřicové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky a ty na nudličky. Nejlépe se nám to bude dělat, pokud maso bude mírně zmrzlé. Vložíme nejméně na 2 hodiny do marinády z ústřicové a…

Smažený hlávkový salát

Smažený hlávkový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve si připravte rýži nebo nudle, protože příprava salátu je půlminutová záležitost ;-). Nasekejte oloupaný česnek. Omyjte a nakrájejte na kusy salát. Pak ho…

Hovězí saté (satay)

Hovězí saté (satay)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v…

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli