Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat zeleninu v aspiku? Barevnou mozaiku lze vytvořit z jakékoliv zeleniny
13 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
8 foto Hodnocení 19× Jak se připravuje vaječná tlačenka? Báječné studené pohoštění nejen pro koledníky
Hodnocení 20× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Hodnocení 102× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Domácí adventní kalendář: Recepty na měkké perníčky, karamelová lízátka, plněné pralinky i jednoduché sušenky zvládne každý
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz