Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat zeleninu v aspiku? Barevnou mozaiku lze vytvořit z jakékoliv zeleniny
13 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
8 foto Hodnocení 22× Jak se připravuje vaječná tlačenka? Báječné studené pohoštění nejen pro koledníky
Hodnocení 24× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Hodnocení 111× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky