Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Pět jednoduchých buchet do 50 Kč: Perník, banánový chlebíček nebo limonádovou na plech si zamilujete. Hotové jsou raz dva
6 foto Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Banana bread bez cukru: Vláčný banánový chlebíček voní skořicí a cukr není třeba, stačí jen sladké přezrálé banány
9 foto Hodnocení 19× Jak upéct banánový chlebíček? V tomto báječném receptu zužitkujeme přezrálé banány
Vynikající ořechový chlebíček podle babičky Elišky je krásně nadýchaný a využijete do něj zbytky ořechů z Vánoc
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
Jak péct bublaninu s drobenkou? Aby byla vláčná a jemná uvnitř, křupavá a zlatavá na povrchu, potřebuje správnou teplotu trouby
15 foto Roman z Peče celá země nečekal, že ještě v soutěži bude: Jen jsem nechtěl vypadnout v prvním kole, říká