Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
6 foto Hodnocení 1× Jak správně udělat bešamel? Základem jsou tři suroviny, lze ho však různě vylepšit
8 foto Hodnocení 47× Sýrovou omáčku můžete podávat k masu, zelenině, bramborám nebo těstovinám. Skvělá je i jako dip
11 foto Hodnocení 4× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem
8 foto Hodnocení 6× Časté chyby při přípravě lasagní: Vyvarujte se jich a budete si připadat jako v Itálii
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Hodnocení 25× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
4 foto Hodnocení 47× Jak připravit sýrovou omáčku? Rychlý oběd nebo večeři s ní vykouzlíte za pár minut
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Hodnocení 166× Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci