Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
6 foto Hodnocení 1× Jak správně udělat bešamel? Základem jsou tři suroviny, lze ho však různě vylepšit
8 foto Hodnocení 47× Sýrovou omáčku můžete podávat k masu, zelenině, bramborám nebo těstovinám. Skvělá je i jako dip
11 foto Hodnocení 3× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem
8 foto Hodnocení 6× Časté chyby při přípravě lasagní: Vyvarujte se jich a budete si připadat jako v Itálii
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Hodnocení 24× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
4 foto Hodnocení 45× Jak připravit sýrovou omáčku? Rychlý oběd nebo večeři s ní vykouzlíte za pár minut
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Hodnocení 163× Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci
Kanadské borůvky a jak se o ně na jaře postarat: Oblíbené plody českých zahrádek je potřeba správně prořezat
Jídelní rozmary Beyoncé: Slavná zpěvačka si stáčí vlastní med a miluje lávové čoko dortíky. Víme, jak je připravit!