Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky? Pro skvělou chuť a dokonalou konzistenci stačí přidat jednu ingredienci
7 foto Hodnocení 1132× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Jaká mouka je nejlepší do bramborových knedlíků? Aby nelepily, tak hrubá, ale vyplatí se doplnit ji dalšími surovinami
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě bramborových knedlíků: Příliš řídké těsto i rozvařené knedlíky
7 foto Hodnocení 41× Jak udělat bramborové knedlíky? S námi je zvládne připravit i naprostý začátečník
Bramborový knedlík patří na svatomartinskou tabuli: Připravíte ho jednoduše a rychle, chutnat bude famózně
7 foto Hodnocení 33× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
7 foto Hodnocení 90× Jak se dělají bramborové knedlíky? Tento poklad české kuchyně hravě zvládnete
6 foto Hodnocení 5× Co podávat k výpečkům? Zvolte přílohu, se kterou si výpečky vychutnáte naplno
Jak zajistit, aby se bramborové knedlíky při vaření nerozpadly: Je nutné použít správnou mouku a vyzkoušet můžeme i trik s octem
5 foto Hodnocení 364× Kterou mouku dát do bramborových knedlíků? Při správném výběru zůstanou kypré
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
8 foto Hodnocení 1141× Z které mouky se dělá knedlík? Aby byl opravdu nadýchaný, je nutné zvolit tu správnou
9 foto Hodnocení 463× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
Šulánky z bramborového těsta jsou úžasně sladké a voní máslem i mákem. Při přípravě těsta je třeba dodržovat správný postup
Pěstování bylinek na jednom stanovišti: Rozmarýn a tymián mají rádi slunečné aranžmá, v polostínu se daří majoránce nebo kerblíku
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
12 nejlepších masopustních dobrot: Bez těchto koláčků, nadýchaných koblih i šťavnatých jitrnic se letos neobejdete!
Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 80 min