Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Video Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Video Jak na tradiční vepřo knedlo zelo? Poklad české kuchyně si podle tohoto receptu zamilujete na první ochutnání
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
7 foto Hodnocení 8× Jak upéct kachnu s červeným zelím? Tradiční pečínka báječně provoní celý domov
Jak na dokonalé bramborové knedlíky nejen ke kachně: Jeden recept a užitečné rady, podle kterých to zvládnete taky
Proč přidat ocet do těsta na bramborové knedlíky? Fígl našich babiček zaručí, že se knedlík nerozpadne a bude skvělý
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky? Pro skvělou chuť a dokonalou konzistenci stačí přidat jednu ingredienci
7 foto Hodnocení 1145× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Jaká mouka je nejlepší do bramborových knedlíků? Aby nelepily, tak hrubá, ale vyplatí se doplnit ji dalšími surovinami
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě bramborových knedlíků: Příliš řídké těsto i rozvařené knedlíky
7 foto Hodnocení 48× Jak udělat bramborové knedlíky? S námi je zvládne připravit i naprostý začátečník
Bramborový knedlík patří na svatomartinskou tabuli: Připravíte ho jednoduše a rychle, chutnat bude famózně
7 foto Hodnocení 34× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
Pampelišková buchta s polevou aneb dezert, který vás příjemně překvapí. Vyzkoušejte podle našeho receptu
Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření