Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Holka u plotny radí: Jak na rychlý rybízový džem bez zrníček? Tenhle voní vanilkou a rumem a připravit se dá i skoro bez práce
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky