Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Video Hodnocení 7× Domácí rohlíky: Práce s kynutým těstem je relax, který vás odmění chutným pečivem
Video Hodnocení 1× Jak vytvarovat dokonalé bulky? Podle našeho návodu budete tvarovat bulky jako mistr pekař
6 foto Hodnocení 2× Jak upéct světlý chléb? Poradíme postup, podle kterého to zvládne i začátečník
7 foto Hodnocení 3× Jak upéct toustový chléb? Pochutnejte si na pečivu bez zbytečných konzervantů
Máslové briošky podle ČSN: Jsou nadýchané, vláčné, lehce slané i sladké a skvěle chutnají se šunkou a vajíčkem
9 foto Hodnocení 32× Jak dlouho péct housky, aby se nevysušily? Vyzkoušejte rady pro začínající pekaře
Video Hodnocení 35× Jak upéct domácí veku? Připravte podle videoreceptu jemnou veku s křupavými okraji
Video Hodnocení 41× Jak pracovat s domácí pekárnou? Videonávod krok za krokem ukáže, jak na snadné pečení
11 foto Hodnocení 7× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
Hodnocení 21× Čím ochutit těsto na domácí chleba? Poradíme, co přidat, aby byl chléb pokaždé jiný
Rohlíky upečete snadno i doma a není to ani těžké. Když jsou ještě krásně křupavé, chutnají úplně nejlépe
5 foto Hodnocení 100× Jak upéct banketní pečivo? Křehké kousky jsou báječné i na silvestrovské pohoštění
7 foto Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková