Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Šest skvělých chuťovek z listového těsta: Tohle výborné občerstvení připravíte za pár minut a návštěvy budou prosit o recept
2 foto Hodnocení 37× Vaření v tlakovém hrnci znamená úsporu času i energie. S našimi vychytávkami a tipy obsluhu hravě zvládnete
Dušená vepřová plec s kapustičkami je báječně šťavnavá, vůni dodá rozmarýn a skvělou chuť česnek a cibule
Hodnocení 62× Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Hodnocení 28× Jak dusit maso bez tuku. Poradíme vám velmi jednoduchý postup se skvělým výsledkem
Hodnocení 67× Hovězí kližka: Vysvětlíme vám, o jaký typ masa se jedná a na jaký recept se nejlépe hodí
Hodnocení 54× Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Hodnocení 24× Jak správně zatáhnout maso? Díky osvědčenému postupu získá nahnědlou kůrčičku a výbornou chuť
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Video Hodnocení 121× Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob