Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
13 foto Dny Marianne přinášejí pestrou paletu slev. Výhodně nakoupíte třeba kuchařky, ale i pomocníky do kuchyně
10 foto Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší
9 foto 10 nejlepších dárků pro gurmety: Vaječňák na lžičku, chalupářskou kuchařku nebo online kurz vaření kulinární nadšenci ocení
12 foto Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
11 foto Black Friday pro gurmety: Extrakurzy se špičkovými šéfkuchaři nyní pořídíte s výraznou slevou a čeká vás i něco navíc
6 foto Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
5 foto „Ke kontroverznímu dortu Popelník dáváme žvýkačku. Lidé nám psali, že už jsme to přehnali,“ říká známá cukrářka Šárka Divácká
11 foto Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit
10 foto Pokřtili jsme Extrakurzy! S Janem Punčochářem, Lukášem Hejlíkem i s úžasným dortem od Šárky Divácké
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr