KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
13 foto Dny Marianne přinášejí pestrou paletu slev. Výhodně nakoupíte třeba kuchařky, ale i pomocníky do kuchyně
10 foto Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší
9 foto 10 nejlepších dárků pro gurmety: Vaječňák na lžičku, chalupářskou kuchařku nebo online kurz vaření kulinární nadšenci ocení
12 foto Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
11 foto Black Friday pro gurmety: Extrakurzy se špičkovými šéfkuchaři nyní pořídíte s výraznou slevou a čeká vás i něco navíc
6 foto Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
5 foto „Ke kontroverznímu dortu Popelník dáváme žvýkačku. Lidé nám psali, že už jsme to přehnali,“ říká známá cukrářka Šárka Divácká
11 foto Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit
10 foto Pokřtili jsme Extrakurzy! S Janem Punčochářem, Lukášem Hejlíkem i s úžasným dortem od Šárky Divácké
Dubajská čokoláda: Na tenhle „zázrak“ se v Německu stojí fronty od tří od rána. U nás je téměř k nesehnání, ale máme recept
Jaké množství ovoce použít na bublaninu? S třešněmi či jahodami opatrně, aby se těsto nerozmočilo, borůvek může být víc
Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Johanka128