Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení 2× Druhy kebabu: Jak se vyznat v tradičních arabských, tureckých a řeckých názvech
10 foto Hodnocení 4× Desatero rad na téma gyros: Řecký pokrm je z vepřového masa připravovaného na rožni
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
8 foto Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli