Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
4 foto Hodnocení 4× Jak udělat barevné polevy? Poradíme, co jsou přírodní a potravinářská barviva
6 foto Hodnocení 12× Jak malovat na marcipán? Stačí mít pevnou ruku, potravinářské barvy a kuráž
5 foto Hodnocení 39× Výroba marcipánové hmoty: Pravý i falešný marcipán má sladkou chuť a mandlovou vůni
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Bramboráky se zelím: Varianta klasiky s kysaným zelím je křupavá a krásně šťavnatá, důležité je zvolit správnou teplotu smažení