Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Hodnocení 29× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
Hodnocení 27× Aksamitník se na zahradě vyplatí. Kromě bohatého kvetení nabízí ekologickou ochranu svému okolí
4 foto Hodnocení 105× Pažitka má nádherné jedlé květy. Víte, že je můžete naložit? Poradíme, jak na to
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů
12 foto Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Královna levandule: Kdy ji sbírat, jak ji správně sušit a jak z ní upéct tento voňavý citronový moučník s polevou
Hodnocení 10× Z růžových květů vyrábíme sirupy, marmelády a nápoje. Můžeme je sušit a kandovat. Jsou nejen chutné a voňavé, ale i léčivé
Hodnocení 16× Lichořeřišnice má krásné jedlé květy, pěstujeme ji na okrasu i jako surovinu do kuchyně. Ceněná je pro své antibiotické účinky
Hodnocení 54× Jaké květy jsou jedlé? Můžeme vyzkoušet denivky - ozdobí naši zahradu a využijeme je ve studené kuchyni
Hodnocení 19× Jak udělat falešný marcipán. Jednoduché postupy a rady na výrobu jedlé modelovací hmoty
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé
Hodnocení 28× Jak používat květy a listy sedmikrásek. Oblíbené sirupy s léčivou silou a jedlé květy na talíři
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Salát Rumcajs podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní retro, které nikdy neomrzí. Kvalitní uzenina a skvělý dresink dělají zázraky
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky