Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
Čardáš, guláš a fronta na fantastický langoš za 100 Kč: Na pražské náplavce se koná maďarský festival Náplavkőőő
Hodnocení 28× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
Hodnocení 26× Aksamitník se na zahradě vyplatí. Kromě bohatého kvetení nabízí ekologickou ochranu svému okolí
4 foto Hodnocení 90× Pažitka má nádherné jedlé květy. Víte, že je můžete naložit? Poradíme, jak na to
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů
12 foto Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Královna levandule: Kdy ji sbírat, jak ji správně sušit a jak z ní upéct tento voňavý citronový moučník s polevou
Hodnocení 9× Z růžových květů vyrábíme sirupy, marmelády a nápoje. Můžeme je sušit a kandovat. Jsou nejen chutné a voňavé, ale i léčivé
Hodnocení 16× Lichořeřišnice má krásné jedlé květy, pěstujeme ji na okrasu i jako surovinu do kuchyně. Ceněná je pro své antibiotické účinky
Hodnocení 44× Jaké květy jsou jedlé? Můžeme vyzkoušet denivky - ozdobí naši zahradu a využijeme je ve studené kuchyni
Hodnocení 19× Jak udělat falešný marcipán. Jednoduché postupy a rady na výrobu jedlé modelovací hmoty
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé
Hodnocení 28× Jak používat květy a listy sedmikrásek. Oblíbené sirupy s léčivou silou a jedlé květy na talíři
Co dělat, když okurky nekvetou? Potřebují více slunečního světla, správné hnojení a především pravidelně sklízet úrodu
Jak nejlépe skladovat česnek, aby dlouho vydržel? Připravte si skvělou česnekovou pastu nebo voňavou sůl podle těchto receptů