Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Vůně babího léta, sladké švestky a křupavá drobenka. Rychlý švestkový koláč chutná jako od babičky a příprava je přitom snadná
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med
Video Hodnocení 5× Jidáše naší babičky voněly máslem a medem: Svým tvarem připomínaly smotaný provaz
6 foto Hodnocení 1× Jak uplést jidáše? Poradíme jednoduchý postup na tradiční uzlík, ptáčka i hada
6 foto Hodnocení 9× Jakou mouku použít na jidáše? Poradíme hned několik možností, z čeho je upéct
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
12 foto Hodnocení 2× Velikonoce: Sladkosti mají své místo na svátečním stole i v košících koledníků
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
10 foto Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
4 foto Hodnocení 7× Velikonoční ptáčci z kynutého těsta: Poradíme jednoduchý způsob, jak je připravit
Jak na skvělé medové jidáše? Velikonoční pečivo pomazané medem má podle starých pověr chránit před hadím uštknutím
4 foto Hodnocení 158× Desatero rad na téma jidáše: Co patří do těsta, jak jidáše tvarovat a péct, čím je potírat
Univerzální velikonoční těsto: Nadýchané mazance, medové jidášky i sladkou rozinkovou vánočku zvládnete levou zadní
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky