Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med
Video Hodnocení 5× Jidáše naší babičky voněly máslem a medem: Svým tvarem připomínaly smotaný provaz
6 foto Hodnocení 1× Jak uplést jidáše? Poradíme jednoduchý postup na tradiční uzlík, ptáčka i hada
6 foto Hodnocení 9× Jakou mouku použít na jidáše? Poradíme hned několik možností, z čeho je upéct
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
12 foto Hodnocení 2× Velikonoce: Sladkosti mají své místo na svátečním stole i v košících koledníků
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
10 foto Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
4 foto Hodnocení 7× Velikonoční ptáčci z kynutého těsta: Poradíme jednoduchý způsob, jak je připravit
Jak na skvělé medové jidáše? Velikonoční pečivo pomazané medem má podle starých pověr chránit před hadím uštknutím
4 foto Hodnocení 160× Desatero rad na téma jidáše: Co patří do těsta, jak jidáše tvarovat a péct, čím je potírat
Univerzální velikonoční těsto: Nadýchané mazance, medové jidášky i sladkou rozinkovou vánočku zvládnete levou zadní
Srpen na zahradě: Kromě sklizně úrody a boji se škůdci a plísněmi lze sázet saláty, ředkvičky, červenou řepu a další podzimní zeleninu
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků