Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Recept na nejlepší ořechovou náplň do svatomartinských rohlíčků: Voní medem a rumem a hodí se i do závinu
Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
6 foto Zelňačka z kuchařky Jiřiny Bohdalové: Voní česnekem a houbami a s klobáskou chutná fantasticky
6 foto Štědrý den Jiřiny Bohdalové: Herečka připraví polévku, kapra i salát, který chce letos poprvé vylepšit jedním fíglem
Špagety chudé báby Klouzandy: Recept Jiřiny Bohdalové připravíte do půlhodinky a vyjde jen na pár korun
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Roman Staša radí, co si připravit k hokeji za 15 minut: Na toast použijte fígl s máslem, říká vítěz MasterChefa
5 foto Kolik stojí jídlo ve vlaku do Chorvatska: Za řízek v chlebu dáte 45 Kč, za jablečný koláč pouze deset a snídaně i kafe jsou zdarma
9 foto Máma dvou holčiček vaří rychle a zdravě: Tuhle pizzu z cottage sýra s rajčátky máte do půlhodinky na stole, říká foodblogerka