Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
6 foto Zelňačka z kuchařky Jiřiny Bohdalové: Voní česnekem a houbami a s klobáskou chutná fantasticky
6 foto Štědrý den Jiřiny Bohdalové: Herečka připraví polévku, kapra i salát, který chce letos poprvé vylepšit jedním fíglem
Špagety chudé báby Klouzandy: Recept Jiřiny Bohdalové připravíte do půlhodinky a vyjde jen na pár korun
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Cuketová hořčice: Vynikající dip, který využijete nejen při grilování. A do hořčice se hodí i přerostlé cukety
12 foto Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!