 
		
Postup přípravy
	Krok 1: Ryby čerstvě vyuzené nebo konzervované – použil jsem konzervované  ryby podle receptu- http://www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/-
	Krok 2: Obereme a pomeleme společně s olomouckými tvarůžky a cibulí.
	Krok 3: Podle chuti ochutíme solí, pepřem, paprikou, chilli. Dle nutnosti přidáme olej a zamícháme.
	Krok 4: Při použití ryb konzervovaných v oleji další přidání oleje většinou není nutné. Podáváme s chlebem, pečivem a něčím k zapití.
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Jiříkova pomazánka z uzených ryb a olomouckých tvarůžků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM5k
Moje poznámka
					 
				
Jiříkova pomazánka z uzených ryb a olomouckých tvarůžků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM5k
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 5 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 6 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 6 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pomazánka z uzeného tolstolobika, 
						
						
							pomazánka z tolstolobika, 
						
						
							rybý pomazánka, 
						
						
							pomazanky z ryb, 
						
						
							pomazánka z uzeného tolstolobyka, 
						
						
							uzený tolstolobik pomazánka, 
						
						
							rybý pomazánky, 
						
						
							uzeni tolstolobika, 
						
						
							jídlo s.r.o. olomoucké tvarůžky, 
						
						
							uzený tolstolobik recept, 
						
						
							pomazánka zolomouckých tvaružku, 
						
						
							recepty na pomazánky z ryb, 
						
						
							pomazankazuzenychryb, 
						
						
							recepty na ryby pomazánka, 
						
						
							pomazánka z toltolobika, 
						
						
							uzená ryba recepty, 
						
						
							pikantní pomazánka z uzených ryb, 
						
						
							pomazánka z ryb, 
						
						
							uzeny tolstolobik, 
						
						
							pomazanka s tolstolobika
						
					
						Suroviny:
						
							ryba, 
						
						
							sýr tvarůžky kulaté, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							chilli, 
						
						
							olej
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (15)
tejaja - možná ještě podráždím
Pomazánka se mi moc líbí
noo, někdy jo
www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
Čerstvá vyuzená ryba je čerstvá. Ty konzervované jsou taky dobré, stále drží vůni a chuť vyuzených ryb. Z jiných uzených ryb jsem to nezkoušel.
Nejezdíte někdy do Ostravy? Přenechal bych ti na ochutnávku skleničku. Jasně, že zdarma.