Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Skandální chování Ave v Hell's Kitchen: Po hádce a vyhazovu ze soutěže překvapivě dostala místo u Jana Punčocháře
Video Hodnocení 23× Jak udělat jíšku? Báječně se hodí do vydatných polévek, které nás krásně zahřejí
8 foto Hodnocení 84× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Video Hodnocení 25× Jak připravit cibulovou jíšku do lednice? Vyzkoušejte si ji s naším videonávodem
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
7 foto Hodnocení 34× Z které mouky se dělá jíška? Jen jedna to může být a my vám prozradíme, která to je
5 foto Hodnocení 14× Co je zásmažka a jak ji použít? Tipy pro správnou přípravu nejen pro začátečníky
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Video Hodnocení 44× Připravte suchou jíšku podle videonávodu. Je to snadné a jíška vydrží až půl roku
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
5 foto Hodnocení 12× Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
12 foto Hodnocení 73× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
5 foto Hodnocení 10× Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
Sedm nejlepších jídel s pivem: Špekáčky na pivu, pivovarský tokáň nebo pivní rarášci chutnají skvěle a zasytí
9 foto Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem. Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Jurgen.k 90 min