Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
12 foto Hodnocení 64× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
5 foto Hodnocení 7× Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Hodnocení 24× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Hodnocení 118× Jak uvařit nejlepší bramboračku? Výtečnou polévku pro zimní chladné dny připravíme levně a snadno
Hodnocení 74× Na vánoční rybí polévku potřebujeme hlavu a vnitřnosti z kapra. Poradíme začátečníkům, jak tuto výbornou polévku uvařit
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
10 foto Pokřtili jsme Extrakurzy! S Janem Punčochářem, Lukášem Hejlíkem i s úžasným dortem od Šárky Divácké
Vegeta z libečku: Polévkové koření může být přesně podle vašich představ. Stačí vybrat zeleninu a bylinky a dodržovat tento postup