Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Luxusní kuřecí křídla jako z grilu: Stačí horkovzdušná fritéza, dobrá marináda a neudělat pár běžných chyb
5 foto Hodnocení 11× Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
12 foto Hodnocení 67× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
5 foto Hodnocení 7× Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Hodnocení 25× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Hodnocení 125× Jak uvařit nejlepší bramboračku? Výtečnou polévku pro zimní chladné dny připravíme levně a snadno
Video Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
MasterChef Česko 2022: Úžasné éclairky jsou jako malá umělecká díla. Jak je udělat, aby byla jedna jako druhá