Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
33 foto Jak na chia pudink podle receptu z Malé pekárny Nadi Pohlreichové: Díky kokosovému mléku a medu chutná božsky
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
8 foto Hodnocení 1× Jak připravit panna cottu z kokosového mléka? Lehký dezert je hotový za pár minut
5 foto Hodnocení 7× Kokosové mléko v kuchyni: Dokonale zjemní polévky, ale také pozdvihne chuť dezertů
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Hodnocení 62× Jak připravit domácí kokosové mléko? Vysvětlíme jednoduchý recept na rostlinný nápoj
Mango Sticky Rice: Thajský dezert ze sladké rýže voní kokosovým mlékem a díky jednomu fíglu jej připravíme do 20 minut
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Jak správně skladovat vejce a jak poznat, zda jsou ještě čerstvá? Pomůže jednoduchý trik se sklenicí a vodou