Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Jak udělat kokosové kuličky? Jednoduché nepečené cukroví báječně voní kakaem, ořechy i rumem a hotové je do půl hodiny
Video Hodnocení 374× Jak se dělá kysané zelí do sklenic? Zásobte se touto domácí dobrotou i bez soudku
9 foto Hodnocení 1× To nejlepší z babiččina zářijového receptáře: Využijte bohatou hojnost úrody
12 foto Hodnocení 3× Prodloužit trvanlivost moštu můžeme několika způsoby. Poradíme, jak postupovat
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
5 foto Hodnocení 6× Urodilo se vám hodně okurek? Přečtěte si naše tipy a nápady, jak je upotřebit
10 foto Hodnocení 211× Máte hodně černého rybízu nebo josty a nevíte, jak ovoce upotřebit? Poradíme
12 foto Hodnocení 2× Jaká jídla vydrží horké dny bez lednice? Máslo, čokoláda a majonéza k nim nepatří
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Video Hodnocení 7× Houbový prášek: S tímto jednoduchým dochucovadlem získají vaše jídla nový rozměr
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
3 foto Hodnocení 28× Jak naložit zeleninu do soli? Naučte se levný, jednoduchý a osvědčený postup
10 foto Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím
12 foto Nová řada Ano, šéfe! je obestřena tajemstvím: Překvapilo mě, jaké restaurace ještě přežívají, říká Zdeněk Pohlreich
Bramborovo-tvarohové těsto na švestkové knedle s mandličkou (podle Petrušky z Telče) Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 spagetka 70 min