Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
Nejjednodušší jablečný dezert: Apfelgrütze je hotový do čtvrt hodiny a chutná skvěle samotný i s vanilkovou omáčkou
Gastro glosa: Pohlreich ani Punčochář očekávání mnoha diváků nenaplnili. Jejich pořadům to ale výrazně pomohlo
12 foto Hodnocení 3× Prodloužit trvanlivost moštu můžeme několika způsoby. Poradíme, jak postupovat
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
5 foto Hodnocení 3× Urodilo se vám hodně okurek? Přečtěte si naše tipy a nápady, jak je upotřebit
10 foto Hodnocení 211× Máte hodně černého rybízu nebo josty a nevíte, jak ovoce upotřebit? Poradíme
12 foto Hodnocení 2× Jaká jídla vydrží horké dny bez lednice? Máslo, čokoláda a majonéza k nim nepatří
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Video Hodnocení 6× Houbový prášek: S tímto jednoduchým dochucovadlem získají vaše jídla nový rozměr
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
3 foto Hodnocení 7× Jak naložit zeleninu do soli? Naučte se levný, jednoduchý a osvědčený postup
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
16 foto Hodnocení 86× 7 receptů na zpracování rajčat: Co udělat s přebytkem a jak rajčata zavařit
Babiččiny plněné rohlíčky: Křehké cukroví s máslovým krémem božsky chutná, důležité je předem správně připravit formičky
23 foto Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu