Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
Čardáš, guláš a fronta na fantastický langoš za 100 Kč: Na pražské náplavce se koná maďarský festival Náplavkőőő
Hodnocení 12× Jak mrazit ovoce? Vyplatí se dodržovat některá pravidla, aby si ovoce ponechalo důležité vlastnosti
Hodnocení 27× Jak skladovat domácí sirup? Když dodržíme několik rad, snadno vydrží až do další sezóny
Hodnocení 78× Jak konzervovat domácí sirupy? Přinášíme několik tipů, jak prodloužit jejich trvanlivost
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Hodnocení 50× Jak nechat dozrát zelená rajčata? V dobrých podmínkách vydrží až do listopadu. Nezralá se hodí na salát nebo chutney
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč
Hodnocení 114× Jak uložit křen? Máme více možností, jak ho po vyrytí ze záhonu uskladnit. Vyzkoušejme ty nejoblíbenější
Velký manuál sušení zeleniny: Jak sušit na vzduchu, jak v troubě a jak v sušiče. Plus recept na domácí vegetu!
Hodnocení 20× Dozrávající šípky se dají zužitkovat různými způsoby. Vyzkoušejte nejoblíbenější z nich
Hodnocení 42× Vyrobit a zpracovat mošt z vlastních jablek sice dá trochu práce, ale výsledkem je výborný zdroj vitamínů na zimu
Hodnocení 58× Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Co dělat, když okurky nekvetou? Potřebují více slunečního světla, správné hnojení a především pravidelně sklízet úrodu
Jak nejlépe skladovat česnek, aby dlouho vydržel? Připravte si skvělou česnekovou pastu nebo voňavou sůl podle těchto receptů