Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
10 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma bílé maso: Kuřecí, krůtí nebo králičí připraví i začátečníci
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
7 foto Hodnocení 39× Co uvařit z krůtích prsou? Přinášíme rychlou a chutnou inspiraci na každý den
7 foto Hodnocení 18× Jak připravit krůtí prso? Na nudličky či roládu, celé i mleté, možností je mnoho
6 foto Hodnocení 19× Desatero rad na téma krůtí maso: Jaké má výhody a proč ho zařadit do jídelníčku
5 foto Hodnocení 28× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
8 foto Hodnocení 23× Maso na šlehačce: Šlehačka je oblíbenou surovinou k přípravě různých druhů masa
9 foto Hodnocení 22× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
5 foto Hodnocení 29× Devatero druhů krůtího masa se hodí k přípravě mnoha receptů. Nechte se inspirovat
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Popeleční středou končí Masopust a pro křesťany začíná 40 dnů půstu. Co se v tomto období nesmí dělat?