Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Jak na maggi z libečku jen ze dvou ingrediencí: Skvěle dochutí nejen polévky a hlavně je zcela bez chemie
5 foto Hodnocení 13× Jak se dělá maggi z libečku? Jednoduchý postup vám vysvětlíme krok za krokem
6 foto Hodnocení 6× Jak dlouho vydrží maggi z libečku? Trvanlivost přírodního maggi vás jistě překvapí
Perfektní „maggi“ z libečku jen ze čtyř ingrediencí: Je zcela bez chemie a navíc ho připravíte skoro zadarmo
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
33 foto Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře