Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
8 foto Hodnocení 19× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
Hodnocení 99× Ajvar je pikantní zeleninová směs, kterou využijeme na topinky, špagety nebo pizzu. Poradíme, jak vyrobit ajvar doma
Nejlepší dip k nachos je guacamole: Jak jej dochutit, aby chutnal božsky, a jaká do něj vybrat avokáda?
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Jak vypěstovat medvědí česnek v květináči? Zasaďte cibulku nebo semínka, rostlinu dejte na polostinné místo a udržujte vlhkost