Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Listové saláty sklízejte ráno, aby byly svěží. Uchovávejte je zabalené ve vlhké utěrce v chladničce v přihrádce na zeleninu
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
7 foto Hodnocení 5× Deko je kořenící směs, která dělá z nakládaných okurek lahůdku. Vyzkoušejte ho s námi
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
7 foto Hodnocení 70× Jak uchovat okurky před zavařením? Jak s nimi zacházet, kde a jak je skladovat
7 foto Hodnocení 23× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
Samosběr nakládaček 2024: Kde si můžete sami nasbírat kilo okurek za 28 korun a kde vás na pole nepustí
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí
5 foto Hodnocení 66× Máte mnoho přerostlých okurek? Připravte si z nich oblíbené kvašáky, americké okurky nebo lahodný salát
Hodnocení 77× Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Samosběr okurek 2023: Kam v Česku i na Moravě vyrazit na nakládačky? Natrhat si je můžete už za 20 Kč za kilo
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Jean-Paul Belmondo: Slavný francouzský herec miloval těstoviny penne al arrabbiata a potrpěl si na nedělní rodinné obědy