Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
9 foto Josef Maršálek upekl úžasné škvarkové pagáče: Když použijete správnou mouku, budete je mít křehčí, poradil cukrář
30 foto Škvarkové pagáče podle Pavla Berkyho jsou nadýchané a křupavé: Recept na slané masopustní pečivo zvládne každý
Škvarkové pagáče: Slané koláče připravované i o masopustu jsou vláčné, krásně křupou díky škvarkům a úžasně voní
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Hodnocení 20× Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná
Jednoduchá květáková polévka s pórkem a řapíkatým celerem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea 35 min