Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 103 kJ / 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,67 g |
Tuky | 3,61 g |
Vláknina | 18,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 207,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paella, jak jsem si jí přivezla ze Španělska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/42B2
Moje poznámka
Paella, jak jsem si jí přivezla ze Španělska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/42B2
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na paelu,
španělská paella recept,
jak uvařit paelu,
recepty na paelu,
spanělska paela,
paella,
paella z králíka,
paella recept,
panev na paelu,
španělska paella,
koření na paelu,
kralici paella,
španělská paela recept,
jak udelat paelu,
španělská kuřecí paella,
paela z králika,
paella spanelska,
rýže na paelu,
španělská kuřecí paela,
paella mixta
Suroviny:
stehno kuřecí,
rýže,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
hrášek,
citron,
šafrán,
bujon kuřecí,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (17)
Doporučovala bych ti, aby sis zopáknul češtinu, to rizoto s tvrdým tříská do očí