Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Hodnocení 17× Jak připravit kuře na paprice bez smetany? Vyzkoušejte kuřecí paprikáš nebo kuřecí perkelt
Hodnocení 41× Jak připravit kuře na paprice bez smetany? Můžeme ji vynechat nebo nahradit jinou surovinou
Hodnocení 184× Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
Kuře na paprice: původní jídlo maďarských pastevců jsme si zamilovali i u nás. Víte, jak se správně dělá?
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Trochu jiný „smažák“: Smažený sýr feta ve speciálním těstíčku podle receptu řecké šéfkuchařky Marianthi božsky chutná