Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Plněnou papriku připravíme v horkovzdušné fritéze velmi rychle, navíc při její přípravě využijeme přebytky bramborové kaše. Do náplně dále přidáme uzené maso a plísňový sýr. Papriky podáváme posypané cibulovou natí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 412 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,07 g |
| Tuky | 8,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 6,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2yBB
Moje poznámka
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2yBB
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 4 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 42 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 55 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 59 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Kilimandžáro
jahodp před 2 hodinami
BeBe střecha
jahodp před 2 hodinami
Suroviny:
paprika,
maso uzené,
kaše bramborová,
sýr s bílou plísní,
omáčka worcesterová,
máslo,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (5)
Bylo to hodně syté a hlavně se zužitkoval zbytek kaše a masa z předešlého dne