Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

21. 6. 2011 16:41

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávame k tekvicovému prívarku, alebo aj samotné s haluškami /nie zemiakovými/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

13. 3. 2018 20:14

Miloš Mičáni:
Ba ne :-)
To je Kuře na paprice popětadvacáté :-D

Miloš Mičáni

10. 9. 2016 13:45

To je perkelt a nie paprikáš8-(

casino casino

4. 1. 2016 14:47

Jane::-)
Fíííha, to je tu pomalu jak v molekulární kuchyni ;-)

Jane

4. 1. 2016 14:23

Pajaska: Hruba mouka je mleta na kulicky. Hladka mouka je mleta na lupinky. Kulicky se na sebe min lepi a proto je hruba mouka vhodnejsi na zahustovani jakekoliv tekutiny. Dobre se rozmucha kdyz se rozprasi pres povrch tekutiny a promicha se s tekutinou. Nedelaji se hrudky.
Ja pouzivam hrubou mouku na vsechno, vcetne vanocniho cukrovi.

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 6. 2011 08:27

Paprikáš máme rádi:-*a hrubou mouku určitě vyzkouším;-)Recept se mi líbí:-p+7:yes:

maris maris

21. 6. 2011 22:51

Já mám uzenou papriku moc ráda, ale jen ji přidávám k normální, maximálně lžičku. Musí se s ní opatrně.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 6. 2011 22:46

Přehlídla jsem!!:-p Uzenou papriku mám, není špatná, ale nepředčila moje očekávání..;-)

mneneznas

21. 6. 2011 22:40

spagetka: uzená paprika je na paprikáš výborná, osobně mi chutná víc než z obyčejnou paprikou :yes: kupuji tuto http://www.levnekoreni.cz/Paprika-uzena-50g--m8%7C... jednou do měsíce prodávají u nás u kauflandu na stánku a koření mají výborné a ta vůně :yes:
Klara: paprikáš u nás bývá často, :yes: +6

Pajaja

21. 6. 2011 17:45

Ajta krajta, to bych si hned dala, takovou dobrotu. Prima recept. :-p:yes:+

bumbala

21. 6. 2011 17:22

kure na paprice je tu kolikrat?vyhledavac!!!

Klara Klara

21. 6. 2011 17:07

spagetka: Ladi, údenú papriku nepoznám, ale myslím si, že ňou nič nepokazíš

Pajaska: ano, väčšinou hrubou múkou, pri hladkej je väčší predpoklad, že zhrudkovatie. Ovšem aj pri hrubej, čťava musí vrieť a múku púšťam medzi prstami a vždy tam, kde to bublá

Pajaska Pajaska

21. 6. 2011 17:02

Klárko,výborné jsou paprikáše.:yes::yes:Optám se,ty zahušťuješ hrubou moukou?Je to jen věc zvyku nebo je to lepší ,než s hladkou?Děkuji.:-K

maiva maiva

21. 6. 2011 17:01

Určitě moc dobré+2:-p:-pze stehýnek;-):yes:

spagetka spagetka

21. 6. 2011 16:52

Klári :-*:-*:-p:-p - a dotaz, co říkáš na použití uzené papriky?, každopádně vyzkouším :-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí stehna na paprice kuřecí křidla na paprice výborné recepty z kuřecích stehen kurecí paprikáš kuřecí stehna na paprice recept paprikáš recepty z kuřecích stehen kuřecí spodní stehna na paprice a česneku recept křídla na paprice kuřecí stehna recepty kuřecí stehno na paprice paprikáš recept výborný paprikáš paprikas video co uvařit z kuřecich stehen kuřecí stehna a křídla kuřecí stehna a křidla recepty křídla na paprice recept jak uvarit paprikac guláš z kuřecích spodních stehen

Suroviny: maso kuřecí, cibule, paprika sušená sladká, sůl, kmín mletý, česnek, mouka hrubá, olej

TopRecepty.cz

Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVlK