Peče celá země je zpět, nová řada začíná už 3. ledna 2026: Bude to drama až do konce, slibují Tereza Bebarová a Míša Landová
Jak moc nám škodí „éčka“ v jídle? Způsobují obezitu i deprese, řiďte se pravidlem 0-1-5 a neuděláte chybu, říká odbornice
Nepečené medovníkové kuličky jsou skvost mezi cukrovím: Za pár chvil máte připravenou dobrotu, po které se zapráší
Retro okénko: Luxusní bonboniéry jako Orient dezert či Maryša stávaly kolem 40 Kčs a mívaly tři patra
38 foto Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
7 foto Hodnocení 2× Mražené pralinky připomínají maličké nanuky. Ještě lépe chutnají polité čokoládou
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská
4 foto Hodnocení 2× Velikonoční pralinky a kuličky: Poradíme 3 možnosti přípravy oblíbené sladkosti
5 foto Hodnocení 14× Krásné a lahodné pralinky jako jedlý dárek: S námi je zvládne i naprostý začátečník
5 foto Hodnocení 7× Co zdravého dětem k Mikuláši: Čím nahradit laskominy ze supermarketů, plné cukru?
Retro okénko: Krémové figurky na stromeček byly dříve hitem. Půl kila stávalo 35 Kčs, dnes dáme za 300 g dvě stovky
Falešné rumové pralinky s nutellou: Cukrovinka ze tří surovin skvěle nahradí český výrobek, který se přestane vyrábět
Hodnocení 9× Čerstvé ovoce v čokoládě: Luxusní dárek v podobě pralinek potěší nejen děti, ale i dospělé
Hodnocení 7× Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
7 foto Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?
Hodnocení 36× 7 nejlepších receptů na pralinky a čokoládové bonbony. Jak je vyrobit a naplnit. Oblíbené náplně domácích pralinek
11 foto 10 nejpopulárnějších jídel na světě: Jak na ty nejlepší špagety, domácí burger i dokonalou pizzu?
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle