Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Retro okénko: Luxusní bonboniéry jako Orient dezert či Maryša stávaly kolem 40 Kčs a mívaly tři patra
38 foto Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
7 foto Hodnocení 2× Mražené pralinky připomínají maličké nanuky. Ještě lépe chutnají polité čokoládou
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská
4 foto Hodnocení 2× Velikonoční pralinky a kuličky: Poradíme 3 možnosti přípravy oblíbené sladkosti
5 foto Hodnocení 14× Krásné a lahodné pralinky jako jedlý dárek: S námi je zvládne i naprostý začátečník
5 foto Hodnocení 7× Co zdravého dětem k Mikuláši: Čím nahradit laskominy ze supermarketů, plné cukru?
Retro okénko: Krémové figurky na stromeček byly dříve hitem. Půl kila stávalo 35 Kčs, dnes dáme za 300 g dvě stovky
Falešné rumové pralinky s nutellou: Cukrovinka ze tří surovin skvěle nahradí český výrobek, který se přestane vyrábět
Hodnocení 9× Čerstvé ovoce v čokoládě: Luxusní dárek v podobě pralinek potěší nejen děti, ale i dospělé
Hodnocení 7× Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
7 foto Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?
Hodnocení 36× 7 nejlepších receptů na pralinky a čokoládové bonbony. Jak je vyrobit a naplnit. Oblíbené náplně domácích pralinek
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám
Švédské masové kuličky: Tu nejlepší konzistenci a šťavnatost zajistí správný poměr masa i speciální úprava strouhanky