Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
5 foto Hodnocení 4× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 38× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
7 foto Hodnocení 22× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
11 foto Hodnocení 70× Horkovzdušná fritéza: Inspirujte se přípravou hlavních chodů i sladkého mlsání
11 foto Hodnocení 262× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
7 foto Hodnocení 2× Jak oškrábat nové brambory? Máme pro vás pár tipů, jak zbavit nové brambory slupky
Hrnkové ananasové řezy s tvarohovou náplní jsou úžasně vláčné a jemné díky ananasové šťávě v korpusu a náplni z tvarohu a másla
Kuřecí roládky v omáčce z fazolek, smetany a sýra Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 45 min