Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Chcete, aby vaše okurky rostly zdravě, bez plísní a zabraly co nejméně místa? Řešením je vertikální pěstování, které zvládne každý
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
5 foto Hodnocení 5× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 39× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
7 foto Hodnocení 22× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
11 foto Hodnocení 70× Horkovzdušná fritéza: Inspirujte se přípravou hlavních chodů i sladkého mlsání
11 foto Hodnocení 263× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
7 foto Hodnocení 3× Jak oškrábat nové brambory? Máme pro vás pár tipů, jak zbavit nové brambory slupky
Vánoční ryba nemusí být jen kapr. Skvělý je na česneku pečený amur, pstruh na másle nebo marinovaná treska
Velký přehled nealko drinků: Rumy, piva, vína i sekty bez alkoholu chutnají skoro jako originál a hlava vás po nich bolet nebude