Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
To chce klid! Rozhoupaný žaludek, účinky tučného jídla a alkoholu a silné emoce zklidní lehká polévka. Hotová je hned
7 foto Hodnocení 5× Jak připravit mražené krevety? Mořské plody vás překvapí osvěžující chutí léta
7 foto Hodnocení 3× Druhy tepelných úprav: Některé potraviny připravíme i kombinací několika metod
7 foto Hodnocení 1× Jak odměřit špagety na porci? Poradíme 5 možností k docílení přesného množství
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
7 foto Hodnocení 1× Jak rychle musím zpracovat houby? Zdraví je jen jedno, houby zpracujte urychleně
5 foto Hodnocení 8× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
5 foto Hodnocení 10× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano