Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 1× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
5 foto Hodnocení 7× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
5 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě čerstvého špenátu: Nevábné konzistenci a barvě lze předejít
11 foto Hodnocení 40× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
7 foto Hodnocení 23× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
11 foto Hodnocení 70× Horkovzdušná fritéza: Inspirujte se přípravou hlavních chodů i sladkého mlsání
11 foto Hodnocení 266× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
Jak bude otevřeno na státní svátek 8. května: Detailní přehled otevírací doby obchodů na Den vítězství
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle