Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 1× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
5 foto Hodnocení 7× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
5 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě čerstvého špenátu: Nevábné konzistenci a barvě lze předejít
11 foto Hodnocení 40× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
7 foto Hodnocení 23× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
11 foto Hodnocení 70× Horkovzdušná fritéza: Inspirujte se přípravou hlavních chodů i sladkého mlsání
11 foto Hodnocení 266× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
7 foto Hodnocení 4× Jak oškrábat nové brambory? Máme pro vás pár tipů, jak zbavit nové brambory slupky
Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 60 min