KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
První republika s Kristinou: Kváskový chléb podle 100 let starého receptu vydrží vláčný až týden a hodí se i na topinky
Podle tohoto receptu pečeme štrúdl už léta. Levné jogurtové těsto na závin je tenké, pružné a nikdy se netrhá
7 foto Hodnocení 5× Jak připravit mražené krevety? Mořské plody vás překvapí osvěžující chutí léta
7 foto Hodnocení 2× Druhy tepelných úprav: Některé potraviny připravíme i kombinací několika metod
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
7 foto Hodnocení 1× Jak rychle musím zpracovat houby? Zdraví je jen jedno, houby zpracujte urychleně
5 foto Hodnocení 5× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
5 foto Hodnocení 8× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
Prezident Edvard Beneš se stravoval skromně. Stačily mu brambory s máslem a miloval bramboračku s houbami