Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
8 foto Oslavy MDŽ v retro stylu: Recepty na originální ruská vejce, vlašák nebo šunkovou rolku vás vrátí do minulosti
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný
Nejjednodušší kokosky: Stačí na ně jen tři ingredience, přitom jsou neuvěřitelně vláčné a božsky chutnají
Kuřecí prso ve smetanové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 terezicka1