Retro okénko: Šťáva Pribinka stávala od dvou do 5 Kčs. Tekuté ovoce z Přibyslavi se hodilo do limonády i mléčného koktejlu
Pivní bramboráky: Stačí přidat do těsta jen trochu piva a bramboráky jsou krásně křupavé a nádherně nadýchané
Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
12 foto Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny
Jídla z filmů: Připravte si ratatouille z pohádky, špagety pro Lady a Trampa nebo pizzu, kterou milovala Julia Roberts!
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč