Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
8 foto Hodnocení 3× Krémové italské risotto: Jak se připravuje a čím se liší od české verze rizota
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
Jaká mouka je nejlepší do bramborových knedlíků? Aby nelepily, tak hrubá, ale vyplatí se doplnit ji dalšími surovinami
Kaviár pro chudé: Slavná texaská specialita voní koriandrem a kaviár jen připomíná. Jak ji připravit?
Brokolicové pyré s pečenými batáty (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 45 min
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 60 min