Pistáciové low carb hvězdičky podle cukrářky Hanky z Poděbrad vás dostanou svou křehkostí, chutí i barvou
Retro pohoštění: Jednohubky s česnekovou pomazánkou, z krekrů nebo kolečka okurky jsou rychlé a levné
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
Slezské stryky: Nasucho opečené placky jsou suverénně nejlevnějším pokrmem z brambor. Na přípravu stačí jen 2 ingredience
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
Jídelní rozmary slavných: „Matka“ Harryho Pottera, spisovatelka Joanne Rowlingová miluje tuřín a tento datlový perník s karamelem
Jak vybrat domácí zmrzlinovač a kolik za něj zaplatíte? Důležitý je příkon i kompresor, ale kvalita se vyplatí!